Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją NFSW

debilek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć inna przeglądarką. Mój kolega miał podobny problem, nie ściągało mu całej instalki, pobieranie kończyło się 1 MB przed końcem :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zamknij przeglądarkę. Następnie przycisk "Start" -> Panel Sterowania -> Opcje internetowe, część "historia przeglądania". Naciśnij przycisk usuń, upewnij się że w oknie które się otworzy jest zaznaczone "tymczasowe pliki internetowe", kliknij usuń, potem "OK". Usuń instalatora i pobierz od nowa, powinno pomóc.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Nie moge pobrać zadnej przeglądarki przez zippyshare od kolegow w rarze tez nie da sie na pulpit przezucic nie wiem co sie dzieje.... ;cccc

A antivirus nic nie pokazał

Opublikowano

Weź u kogoś pobierz program combofix i przeskanuj nim komputer. Jeżeli nie możesz wejść na stronę virustotal to masz na kompie wirusa którego można się pozbyć tylko poprzez format dysku \dyskow (wiem bo miałem taki sam problem)

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Na virustotal mogę wejsc ale jak mam niby sciagnac combofix skoro nawet z rara na pulpit nic nie moge przerzucic??

Weź go od znajomego lub pobierz z innego komputera i przenieś np. pendrivem.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Okey format nie był potrzebny nic takze nie musialem pobierac wystarczyło przywrócić system dzień przed narodzonym się problemem, need for speeda juz posiadam i myślę że spotakaamy się jeszcze nie raz gdyż jestem nowym graczem i nic nie ogarniam jeszcze, Pare lubię to dla was dałem za pomoc i dziękuje jeszcze raz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...