Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syndra

PimpDeStRoyeR69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet do Challengera, jeśli ogarniesz ją w 101%. Ale teraz myślę, że w maxie do Golda 1 do Plat 4/5. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Największy burst w grze, jeśli tylko będziesz dobrze lasthitować i robić dable na gankach, to czelendżer wita :v

Opublikowano

diamond 1, później dostaniesz bana deab912e60.png

To zależy od tego czy twoja spacja oraz klawisz last hitujący  da radę przeżyć z tobą te trudne chwile w drodze do challengera.

Stawiam na d1 86lp.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja w platynie ale dojde do diamentu jak będę grał wiedź z tym cięzko teraz. Postacie dobiera się pod team przeważnie jak tak robię . Syndra dużo grałem w s3 daje rade lecz czasem np takie ulti ori może wygrać gre o ile dobrze użyje znam to z doświadczenia . Syndra jest idealna jeśli nafeduje ci ktoś adc to combo i go nie ma. Ale jeśli grasz na midzie , jest remis i tylko farma się liczy są czasem takie gry i za dużo nie zrobisz .

Ogólnie bardzo dobry pick jeśli zdominujesz mida [sam lub przy pomocy junglera] i lecisz na inne linie i oddajesz kille albo zabierasz ale tego nie polecam , sam gry nie wygrasz [przypadkowo zrobisz gape i padniesz to team nic nie może zrobić] no chyba że grasz z jakimis nieogarami w enemy i nie więdzą co to dobry focus to spokojnie wygrasz .

W s3 spokojnie na niej doszedłem do platyny 1 ale przerwałem grę [ Nie wyrabiałem praca+gra] , Pomagałem troche koledzę wbić golda na jego koncie wiedz do cerowania na low elo jest dobra]

Moim zdaniem jej + to

-wkurzająca postać na linii [Zasięgi]

-Dmg

-techniczna [ stun , zabieranie buffów , przerywanie teleportu {dominiona}]

Minusy

-słabe aoe

-wymaga skilla

-czasem można się zamotać przy combo [mam +400 gier na niej to nawet mi się zdarza]

I tak bym ją widział ale jeśli team ogarnia[1/4 gier :p] i cię chroni to całkiem duży dps się zrobi ale to zależne od ludzi

Postać dobra ale zawsze się patrzy pod team oraz trzeba mieć jakiś zapas na mida pozdro i powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...