Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pendrive raz działa raz nie.

Sopher.

Pytanie

Opublikowano

Hey, mam problem z moim pendrivem. Od ostatniego czasu coś świruje na jednym z komputerów. Po podłączeniu urządzenia do portu usb (obojętnie jakiego, czy to panel przedni czy to panel tylni) nie działa. Kilka dni temu jeszcze wszystko śmigało. Na dwóch innych komputerach wszystko normalnie działa.

Aktualizowałem sterownik portu usb, usuwałem go, ponownie instalowałem - nic to nie dało.

Pendrive jest mi niezbędny do pracy więc proszę o jak najszybszą pomoc :)

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie porty działają (podłączałem różne urządzenia i wszystkie działają oprócz tego pendrive'a).

Prawdopodobnie jest coś nie tak z systemem, ponieważ jak wspominałem wcześniej to ów pendrive działał.

Wyprowadzenie portów z płyty głównej? Po co i jak? (4CoreDual-VSTA)

Opublikowano

Albo porty sa zjechane albo plyta glowna poklocila sie z pendrive.

Zrob wyprowadzenia portow usb z plyty glownej i podlacz pendrive, jesli bedzie dalej tan sam problem to plyta glowna prawdopodobnie nie bedzie chciala ubslugiwac tego pendrive (chyba ze masz cos namieszane w systemie, najlepiej sprawdzic na czystym linuxie live cd)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...