Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antivirus problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest program komputerowy więc chyba dobry dział ..,

Mam taki problem że jak wchodzę w avasta mam taki problem że pisze :

BRAK ZABEZPIECZEŃ

Program antivirusowy avast został zatrzymany lub jego stan jest niespójny . Uruchom program ponownie aby podjąć ochronę systemu . 

PS .. URUCHOMIENIE PONOWNE NIC NIE DAJE , DALEJ TO SAMO .

A jak chcę dać skanowanie to takie coś :

Nie można uruchomić procesu skanowania

Nie ma więcej dostępnych punktów końcowych z programu mapowania punktów końcowych ...

A dodatkowy problem to coś nwm co się dzieje od dzisiaj z moim kompem ponieważ w każdej grze Multiplayer .. Footballsuperstars , 4story , cs mam lagi w cholere .. Na csie mam ping 200 + 400 + itp ... Dlatego chciałem przeskanować , wyczyściłem CCleanerem ale też nic nie daje .

Chciałem odinstalować avasta , ale się go nie da usunąć ... Odmowa dostępu , coś że jest chroniony albo coś .

Opublikowano

ee..

Więc tak .. Usunąłem go ale teraz jest poważniejszy problem ... Komputer się nie włącza . Niedawno miałem formata a tu nagle znowu się nie włącza , ładuje się system windows i nagle wyłącza komputer i włącza od nowa i znowu ładuje windows i wyłącza ... Nwm co się stało , bo na początku się jakoś tukł i kiedy wyłączał brzmiał tak jak płyta zarysowana na xboxie ... Było pełno kurzu i pajęczyn ._. ale go wyczyściłem , odkurzyłem ale dalej nie działa ... TERAZ PISZĘ Z TEGO KOMPA Z TRYBU AWARYJNEGO .

Wątpie żeby znowu formatować bo był formatowany tydzień temu a ja nic nie instalowałem ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...