Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana liceum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dostałem się do szkoły drugiej preferencji, ale okazuje się, że to bardzo słaba szkoła (niestety nie czytałem opinii w internecie tylko słuchałem co znajomi mówią). Ja mam 130 pkt, a najsłabszy typ 71 więc jest duży rozrzut. Czy będzie opcja na drugi semestr albo 2 klase przenieść się do lepszego liceum? I czy patrzą wtedy na wyniki z tego liceum, które uzyskałem przez rok/pół roku nauki?

Opublikowano

Już za późno nie sądzę żeby  w dobrym liceum było jeszcze miejsce ;)

Zawsze jest jakaś szansa, że jakieś miejsca są wolne. To już zależy od profilu klasy do jakiej chce iść autor tematu, bo niektórymi jest duże zainteresowanie, a innymi małe.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie chce teraz zmieniać, bo może się okaże, że ta szkoła wcale nie jest taka zła (Jak nauczyciele będą spoko). Zadałem pytanie czy później będzie szansa i na jakie oceny wtedy patrzą (gimnazjum/liceum)? Czy po prostu przyjmują każdego na pałe, bo i tak już im miejsca w rankingu nie zepsuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...