Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie gier w wersji klucza na internecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zacząłem kupować gry przez internet w wersji key'e, niestety na wielu serwisach ceny były wysokie i przesadzone . 

Wpadłem wreszcie na FabrykaKluczy.pl i na prawdę ,serwis mnie zaskoczył . Mają bardzo dobre ceny,rabaty.

Organizują też wiele prostych konkursów i losowań . Muszę przyznać świetny serwis .

A wy co uważacie ,podoba się ,jakie macie swoje zdanie ,plusy i minusy strony ? 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Osobiście ja kupuje czasem na inexus.pl i nie narzekam, bo chwile czekam aż zaksięgują bo mają swoje konta w Malezji a to raj podatkowy jest, i klucz po chwili jest na emailu. :) Z Inexusa kupiłem Torchlight 2 i Orcs Must Die! 2 polecam zasięgnąć od nich.

A fabrykakluczy muszę obczaić sam osobiście.

Opublikowano

A co z cenami , fabrykakluczy.pl ma dobre ceny  ?

Ja na Inexus Torchlight 2 kupowałem za 60 złotych, a to było chwilę po premierze, więc cena nie była zła. :)

Opublikowano

Bardzo dobry sklep z tanimi grami. Wydałem tam 180 zł (Don't Starve i Titanfall) wszystko zawsze działało i było w porządku. Dodatkowo wygrałem u nich Dishonored i DlC do FIFA 14 :) Polecam.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Czyli po co temat? Żeby pochwalić się stroną?

Ja też spotkałem 31337.pl- bardzo ciekawą strons

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy tego typu sklep to keye.pl :p Jedne z najniższych cen jakie widziałem, 0problemów, support 24h a kluczyki bardzo szybko przychodzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...