Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP a EQ pod DT

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Cześć. Chciałem zrobić Sure WP pod DT, lecz mam pewne wątpliwości co do odpowiedniego EQ, żebym dał radę spokojnie dojść do kowala.

Głównie chodzi mi o to, czy obowiązkowe jest mieć itemy typu:

- ebo +9 20% DT

- skórzane +9 z 1.5/2k PŻ

- wyzywkę +9  20% DT

- tarcza 61 +9 20% DT, NNO 

- branza 20% DT

Jeżeli mógłby ktoś napisać, jakie EQ (kolce, naszyjnik, branza, buty, tarcza, hełm i zbroja) jest wystarczające dla Sury WP 75lvl żeby spokojnie dojść do kowala, byłbym bardzo wdzięczny. A i czy truta +6 śr. 31% z kd +4 wystarczy?

Opublikowano

60% na dt wystarczy,
Ebo+9 20dt najlepsze by były

Zloty Nasior+9 z HP

Kozaki z HP
tarcza 20dt
i hełm lub branza wystarczy 20dt, ja swoim WP robie dt z 40% i zero absu na strzały. ale Skile P/G oraz Buff 50% \

nie wiem jakie ty masz skile i buffy. wiadome im wiecej na DT tym szybciej ubijasz moby, ale WP i tak dobrze bije bez eq dt.

abyś mial abs na strzały to dasz rade zrobic.

Opublikowano

Podstawa skille, ja na 75 lvl'u swego czasu chodziłem z itemami z V2 +4 20% nieumarli i dochodziłem do kowala bez najmniejszego problemu, z tym że miałem ostrze P, trutke+6 30 śr i dzika wojennego.

Obecnie z trutką +9 29śr 8 siła 6 dt, ebo +9 20 dt itd. śmigam o niebo lepiej, no ale jak chcesz zacząć od "śmieciowych" itemów to WP z takimi też zrobisz DT bez problemu.
Mogę też dodać że nie mam nic na strzały i chodzę w stalce+6 10 abs do pż, 1,5k hp, no i mam dzika wojennego więc nie bawię się w żadne mounty na defa, białe rosy lub wody SamBo.

0VPaRnd.png

Budowniczy
Opublikowano

Moje skille jak na razie (miałem 2 letnią przerwe): ostrze m8, wirek m8, strach m5, zbroja m4 (bede ją resetował). Buffy mam po 30%. 

Czyli abs na strzały nie jest znowu taki ważny jak 20% DT?

Opublikowano

Jak masz ok. 60 % na DT i jest lajt. Do tego jeszcze pż z NNO i miodzio :)
Z tym EQ co masz obecnie powinieneś dać sobie radę ;)

Opublikowano

Dokładnie, DT to podstawa, PŻa jak najwięcej.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...