Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Reconnectem HELP.!

piotrek234k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam otóż taki problem .. Wszystko zaczęło się wczoraj , gdy wzięła mnie chęć na jedną rundkę rankingową .. Wszystko było okej , wybór postaci , sprawdziłem masterki itp. Jak zawsze po wyborze postaci powinno mnie przerzucić na ekran logowania .. Niestety tak się nie stało.. Widać było tylko ikonkę lola w tray'u . W każdym bądź razie wyłączyłem lola , zalogowałem się ponownie , Kliknąłem reconnect i że tak powiem dupa.. Nie idzie reconnectować .. Klikam to po 10,15 razy i nic.. po 20 minutach męki pańskiej wchodzę na lol.nexusa,wpisuję swój nick Patrze gra trwa nadal(żal dupe ściska) po kolejnych 20 minutach wyłączam lola,loguję się ponownie,a tu co.? Ban do 14 myślałem że mnie c**j strzeli..Ban,trudno przeżyje.Ale mam zapasowe konto na którym mam to samo, i za każdym razem , kiedy próbuję zacząć jaką kolwiek rozgrywkę , naliczają się kolejne "leave" z gry.. Nie idzie z reconnectować . Proszę was o pomoc. :( Z góry thx.

Opublikowano

Okej , już jest spoko , znalazłem rozwiązanie , które wygląda następująco:

-Dajcie Repair w launcherze XDDDDDDDDDDDDDD

Temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...