Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung GT-S5570 biały ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z moim galaxy mini. Często po naciśnięciu przycisku załączenia ekranu robi mi się biały ekran, i jedyną opcją żeby go nie było to wyjąć i wsadzić z powrotem baterię. Co mogę zrobić z tym? Jakby co jeszcze dobrze nie ogarniam androida.

#edit

Jeszcze jeden problem - rozmówca mnie nie słyszy podczas rozmowy a ja go słyszę tylko gdy wybiorę opcję głośnik (wtedy słyszę również siebie). Mikrofon raczej działa bo w nagraniu z dyktafonu mnie słychać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wgrywałeś inny system?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

System mam fabryczny, ustawienia fabryczne przywróciłem i to samo. Tak przy okazji - mogę ładować mojego GT-S5570 ładowarką od Nokii ? (prąd wyjściowy 1200mA 5V)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

System mam fabryczny, ustawienia fabryczne przywróciłem i to samo. Tak przy okazji - mogę ładować mojego GT-S5570 ładowarką od Nokii ? (prąd wyjściowy 1200mA 5V)

Nie powinno się nic stać, jednak dla wydajniejszego ładowania lepiej swoją.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Polecam ci wrzucić stock rom albo cm ponieważ robi ci się błąd (nie pamietam nazwy) a co do rozmowy do wymiany mikrofon 

@Edit co do ładowania to nie robi ponieważ teraz wszystkie ładowarki masz na mirco usb

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wybaczcie za odkop, ale byłem na wakacjach. Ok, to jak wgrać ten stockowy rom? Jak już napisałem jestem zielony w tych sprawach. Na pewno do wymiany mikrofon? W dyktafonie jednak działa, chyba że są 2 różne mikrofony.

Opublikowano

Ok, dzięki za pomoc - aktualizacja oprogramowania pomogła. Co prawda zrobiłem to w Kiesie, ale ważne że działa. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...