Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epickie PvP

kubaimati3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Dziś wam chcę zaprezętować Epicki serwer Mc 1.7.2. IP

S10.MINE24.PL:40074

Jest to serwer typu Pvp.Mamy 28pluginów! Pluginy są dostosowane do typu serwera!!!!!!.Mamy 4,5gb ramu na 25slotów 0 lagów! jak będzie grało 20osób powiększę sloty do 30 i tak w górę.A i przypomnę robimy własne spolszczenie pluginu 1 vs 1 pracę do jutra.Forum serwera już też robimy.Serwer dopiero powstał więc szału nie ma! Więc Proszę Was o WSPARCIE.!!!!! Dziękuję.

IP
:

S10.MINE24.PL:40074

6y8m.jpgCicho Panie,wyłudzam Like!

Opublikowano

Prezentacja w c**j zachęcająca do grania - nie ma co. Byłem, zobaczyłem i wyszedłem po 2 minutach, syf totalny, nieudolnie skonfigurowane pluginy, szkoda czasu...

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

4,5 gb na 25 slotow? Jesli jest tak, jak pisze kolega up to straszne burżujstwo i marnowanie pieniedzy. Wychodzi okolo 150mb/slot. Na uj? W craftsite 4GB ma 40 slotow...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

4,5 gb na 25 slotow? Jesli jest tak, jak pisze kolega up to straszne burżujstwo i marnowanie pieniedzy. Wychodzi okolo 150mb/slot. Na uj? W craftsite 4GB ma 40 slotow...

4,5gb przy dobrze skonfigurowanych pluginach może uciągnąć i 120 slotów jak nie więcej.

A wejdę na serwerek i sprawdzę zabezpieczenia :)

Serwer super fhooy. Jak na survival.

2 ssy. Takie tam surwajwle. Szkoda, że mieliście nierozprzestrzenianie się ognia w WG :l Za to cuboida postawić nie umiecie

872631404677289661590.png

751451404677290661590.png

tenor.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...