Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupywać rt?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Opłaca się do microvolts kupywać rt? Chcę zdobyć jakąś bazooke (potato prime) i mam zamiar kupić 100 k rt. Wylosuje z nich jakąś broń wypasioną czy nie? Jak pisał FMS aka to mam jakiś syf a nie bronie i chcę jakieś dobre zdobyć.

Opublikowano

Jaki masz lvl?

Jak długo grasz w MV?

Czy chcę Ci się grać w MV?

-Jeżeli masz mały lvl nie opłaca sie kupywać RT, lepiej narazie korzystac z MP.

-Jeżeli długo grasz mozesz kupić RT ale jeżeli jest to gierka na 2-3 dni to strata kasy..

-Jeżeli masz kupić te 100K RT to dobrze się zastanów bo możęsz pograć z 1-2 miesiące a potem gra Ci sie znudzi...

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kup, czy wylosujesz czy nie tego Ci nie powiemy. To jest właśnie los :)

ps. Kupować, a nie kupywać

Opublikowano

Lv to syf.Niech sam to przemysli czy chce na ta gre wydawac pieniadze .Wkoncu on na to pracowal lub zbieral przez jakis czas.Ja mysle ze jezeli ogarniasz juz gre mozesz smialo kupowac.A jesli grasz jak gowno to idz pocwicz jeszcze i przemysl to jeszcze raz ;)

Opublikowano

Juz kupilem bede losowal. Jeszcze dla clanu musze kupic. Zeby mieli lepsze wepsy a nie jakis syf...

Kupilem sb na wszelki wypadek 50 k rt. A od kolegi dostalem drugie 50 k rt. :D

Opublikowano

Kupiłem ok. 3k rt. Wydałem je na kapsułę z myślą, że jak wydałem prawdziwą kasę no to na pewno mi się coś fajnego wylosuje. Wylosowałem same rzeczy które mogę zdobyć za kapsule mp. Po wylosowaniu patrze... wyprzedasz na rt w kapsule. Rock Hippo lubi wku*****...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...