Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem spróbować swoich sił w dziedzinie serwerów Metin2. Ostatniego czasu wychodzą same "gówna" nie oszukując się. Ludzie robią serwery, które padają. Czekam na jakiś porządny serwer już od dwóch miesięcy i tak chyba pozostanie. Dlaczego mam takie zdanie ? Każdy serwer ma bugi, lub nie jest dopasowany tak jak o nim piszą :) Lubie biorą się za coś czego kompletnie nie potrafią. Wszyscy robią sklejkę. Dlaczego nie możemy spróbować czegoś swojego ? unikalnego ? autorskiego ? Nie chdodzi o to żeby zrobić serwer w miesiąc, chodzi o to aby zrobić serwer, który przyciągnie graczy i który im się spodoba. Osobiście grałem na wielu serwerach i mało który spełnił to co obiecywał w zapowiedzi, jednak się da. 

Przejdę do rzeczy, szukam doświadczonych osób, które chcą coś osiągnąć wspólnymi siłami. Chcę stworzyć serwerownię Metin2. Myślę, że wspólnymi siłami nam się to uda. Chcemy stworzyć fajną serwerownię, która nie zawiedzie graczy.

Szukam :

-  Technik Metin2 (Doświadczona osoba, która czuje się pewnie w tym co robi) nie szukam osób, które jadą na poradnikach i piszą dużo a robią mało. 

- Quester (osoba, która napisze każdy quest, który przyjdzie nam tylko do głowy)

- ClientMaster (Osoba, która czuje się pewnie w tym co robi, zabezpieczy dobrze Clienta, estetyka itp)

Czym ja się będę zajmował ? Będę Menagerem serwerowni, zadbam o reklamę. Sprawy techniczne TS3/IPB (Staż 3lata)

Mile widziane osoby pełnoletnie, dlaczego ? Jest wiele osób, które lecą w wałki więc umowa będzie najlepszym rozwiązaniem. 

Kontakt : 

PW 

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

Jeżeli chodzi o pomoc przy forum (ip.board) mogę coś pomóc. Znam się na skrypcie bardzo dobrze i przedewszystkim ukończone 18lat :)

Jak będziesz zainteresowany jakąkolwiek współpracą napisz na gg.

Opublikowano

Wy macie dla mnie propozycję nie ja dla Was, jest pewna zasada ja piszę ogłoszenie, ty do mnie piszesz nie ja do Ciebie. 

Reffff

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...