Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam grafika do stalej wspolpracy w sieci gier metin.

nuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania:

- duzo wolnego czasu

- mikrofon

- minimum 16 lat

- teamspeak3

- tak aby umial robic ladne rzeczy w programach graficznych

- byl kreatywny

- malo wulgarny ( malo;D )

- punktualny z pracami na czas

- słowny

- dobrze by bylo gdyby to byla osoba ktora gra w metina (dlaczego, opisze nizej)

Krotko o nas:

Wraz ze znajomym robimy na wzajem siec serwerow metin (i nie tylko), my ogarniamy wszystkie sprawy techniczne i jedynie

brak nam kogos kto by graficznie potrafil odebrac nasza wizje na temat towej sieci serwerów metin.

Oboje jestesmy pelnoletni tak by the way...

Fajnie by bylo gdyby taka osoba grala w metina, wtedy bylaby dodatkowo jednym z naszych GMów w grze jak i na forum. W

pozniejszej fazie gdyby serwery juz chodzily to mozemy odpalac cos kaski za pomoc :)

Oferujemy:

- mila wspolprace, extra zabawe, dziwki, koks, trawe... (musialem! ^^)

- zdobyc nowe doswiadczenie

- poznac nowych ludzi

- tytul wspolwlasciciela serwisu

- GMa w grze jak i na forum i serwerze TS3 ktory tez bedzie robiony pod spolecznosc (przewidziane dodatkowe +800 osob),

takze bedzie impreza ;)

Zgloszenia prosze wysylać na maila [email protected] (skopiuj adres bo to nie jest 'w' tyklko 'vv')

Wystarczy ze napiszesz krotko "ja chce" a odpisze i podam ci adres serwera ts3 na ktorym porozmawiamy na ten temat.

Opublikowano

A jeżeli się nie uda, to grafik dostaje guzik za swoją prace?

To działa na zasadzie : Chcesz PLN? To nie dzięki, myślałem że zrobisz za frajer.

Żeby nie było że spamie to oczywiście nie polecam, powód podałem wyżej.

0VPaRnd.png

Opublikowano

- mila wspolprace, extra zabawe, dziwki, koks, trawe... (musialem! ^^) - Już widzę, że osoby nieletnie, lub po prostu niedorozwoje skoro do tak poważnej sprawy macie takie podejście.

- zdobyc nowe doswiadczenie - To każdy grafik robi pracując, nie koniecznie musi pracować dla was.
- poznac nowych ludzi - W tych czasach wchodzi się na jakiegoś TS i od razu poznaje się nowych ludzi.
- tytul wspolwlasciciela serwisu - Chyba jedyna konkretna oferta.
- GMa w grze jak i na forum i serwerze TS3 ktory tez bedzie robiony pod spolecznosc (przewidziane dodatkowe +800 osob) - Dawanie grafikowi jeszcze więcej roboty? Ktoś normalny się zgłosi?

Całość zgłoszenia jest napisana chaotycznie i brak w niej znaków interpunkcyjnych.

Każda mądra osoba czytając coś takiego nie potraktuje tego poważnie.

Tak poza tym w tych czasach nikt nie robi za darmochę, a wy chcecie tworzyć sieć serwerów do Metin'a, a nie stać was na to, żeby dać grafikowi symboliczne 50-100 zł? Śmiech na sali...

Nie polecam, dla mnie autor ma po prostu wyobraźnie, ale nic poza tym.

24b5car.jpg

Opublikowano

Oferujecie grafikowi GM na serwerze nie dość że musi robić prace graficzne dla was to na dodatek pilnować osób w grze ??? i jaki tu sens myślicie że dla "ogarniętego" grafika bycie GM na serwerze to zaszczyt ???

Opublikowano

Autor chyba zapomnial napisac ze osoby nie posiadajace umiejetnosci graficznych nie powinny sie udzielac bo to nie temat do dyskusji tylko z poszukiwaniem grafika o odpowiednich wymogach.

Jak ktos nie ma zdolnosci graficznych to najlepiej sobie skomentuje temat i jeszcze najlepiej napisze ze "nie poleca" a co wy macie tu do gadania ja sie pytam? jestescie zwyczajnymi forumowymi hienami ktore tylko czyhaja na latwe kąski a jak cos trzeba zrobic to nie ma komu. Pomyslal gimbus "wejde na forum, temu pojade , tamtemu dowale... a dowartosciowuje sie ! a co!"

A jeżeli się nie uda, to grafik dostaje guzik za swoją prace?

A czy widziales kogos kto zatrudnia kogos w ciemno i daje mu z gory hajs za nawet nie wykonana prace? wiadomo ze najpierw musi sie sprawdzic. Ale co ty tam mozesz wiedziec...

To działa na zasadzie : Chcesz PLN? To nie dzięki, myślałem że zrobisz za frajer.

Żeby nie było że spamie to oczywiście nie polecam, powód podałem wyżej.

Nie polecac to mozesz swojej mamy zupe pomidorową... a i wytrzyj mleko z pod nosa...

Oferujecie grafikowi GM na serwerze nie dość że musi robić prace graficzne dla was to na dodatek pilnować osób w grze ??? i jaki tu sens myślicie że dla "ogarniętego" grafika bycie GM na serwerze to zaszczyt ???

Dla niektorych to zaszczyt, nawet nie wiesz ile jest takich osob ktore chcialyby by GMem chociazby na jakims serwerze a nie potrafi zrobic sam serwera badz nie ma na to funduszy ale za to potrafi zająć sie grafiką. Ci goscie widac maja fundusze na wszystko i wiedze, brak im tylko grafika o podobnych zainteresowaniach ktory chcialby wejsc z nimi w "współkę" czytajcie ze zrozumieniem. Wiadome jest ze gdyby juz serwer stal a grafik by sie sprawdzil i serwer zaczalby na siebie zarabiac to na bank nie zostawiliby grafika w d*pie bo skoro siec serwerow to pracy bedzie od zaj*bania...

Najlepiej to zjechac za to ze ktos nie pisze polskich znakow, ja tez nie pisze i co ?

Jak dla mnie oferta jak najbardziej normalna i szczerze mowiac to mimo waszych komentarzy to pewnie skrzynka mailowa pewnie jest gorąca :)

Opublikowano

Autor chyba zapomnial napisac ze osoby nie posiadajace umiejetnosci graficznych nie powinny sie udzielac bo to nie temat do dyskusji tylko z poszukiwaniem grafika o odpowiednich wymogach. Jak ktos nie ma zdolnosci graficznych to najlepiej sobie skomentuje temat i jeszcze najlepiej napisze ze "nie poleca" a co wy macie tu do gadania ja sie pytam? jestescie zwyczajnymi forumowymi hienami ktore tylko czyhaja na latwe kąski a jak cos trzeba zrobic to nie ma komu. Pomyslal gimbus "wejde na forum, temu pojade , tamtemu dowale... a dowartosciowuje sie ! a co!"

A czy widziales kogos kto zatrudnia kogos w ciemno i daje mu z gory hajs za nawet nie wykonana prace? wiadomo ze najpierw musi sie sprawdzic. Ale co ty tam mozesz wiedziec...

Nie polecac to mozesz swojej mamy zupe pomidorową... a i wytrzyj mleko z pod nosa...

Dla niektorych to zaszczyt, nawet nie wiesz ile jest takich osob ktore chcialyby by GMem chociazby na jakims serwerze a nie potrafi zrobic sam serwera badz nie ma na to funduszy ale za to potrafi zająć sie grafiką. Ci goscie widac maja fundusze na wszystko i wiedze, brak im tylko grafika o podobnych zainteresowaniach ktory chcialby wejsc z nimi w "współkę" czytajcie ze zrozumieniem. Wiadome jest ze gdyby juz serwer stal a grafik by sie sprawdzil i serwer zaczalby na siebie zarabiac to na bank nie zostawiliby grafika w d*pie bo skoro siec serwerow to pracy bedzie od zaj*bania...

Najlepiej to zjechac za to ze ktos nie pisze polskich znakow, ja tez nie pisze i co ?

Jak dla mnie oferta jak najbardziej normalna i szczerze mowiac to mimo waszych komentarzy to pewnie skrzynka mailowa pewnie jest gorąca :)

Człowieku pracowałem na kilku serwerów i każdy przynajmniej szanujący się grafik nie zgodzi się na to aby nie mieć nawet jakiegoś % z IS'a na początek i żeby było to gwarantowane no chyba że jakiś amator który nie cenni swoich prac "A czy widziales kogos kto zatrudnia kogos w ciemno i daje mu z gory hajs za nawet nie wykonana prace? wiadomo ze najpierw musi sie sprawdzic. Ale co ty tam mozesz wiedziec..." powiedziałeś to jednej z najlepszych grafików na forum gratulacje więc ona coś tam wie

Opublikowano

powiedziałeś to jednej z najlepszych grafików na forum gratulacje więc ona coś tam wie

To niech szuka pracy w innej branzy bo praca grafika na tym polega i tego nie zmienisz. Jezeli komus sie nie chce robic to niech sie lepiej nie udziela - takie jest moje zdanie. Zamiast wybrzydzac i "hejtowac"

Gosciu wyraznie napisal wymagania i to czego oferuje, wyobraz sobie ze dla niego/nich to tez duzo pracy a nawet duzo funduszy i placa z wlasnej kieszeni. Jezeli ktos chce byc wspolwlascicielem i miec % z ISa a przy tym tylko zajmowac sie grafiką to jest to jak najbardziej dobra oferta.

Chcesz to ja moge ci dac prace nawet w swoim malym projekcie, sam tez szukam grafika ale juz tyle ci nie zaoferuje co autor tematu. Dam najwyzej 50zl i jeszcze powiem na koniec spadówa, o to wam chodzi?

Zwroc uwage ze % z ISa to dobra oferta, nawet bardzo dobra, bo jezeli ktos szuka wspolpracy na dluzej to duzo wiecej zarobi niz tamta osoba na pojedynczych zleceniach.

Komus nie zalezy na pracy tylko na postach , wiec niech sie wypowiada dalej wybrzydzajac.

PS. zwroc uwage od kiedy ja mam konto i ile postów. Jestem tylko czytelnikiem, ale tutaj juz nie wytrzymalem :)

Opublikowano

To niech szuka pracy w innej branzy bo praca grafika na tym polega i tego nie zmienisz. Jezeli komus sie nie chce robic to niech sie lepiej nie udziela - takie jest moje zdanie. Zamiast wybrzydzac i "hejtowac"

Gosciu wyraznie napisal wymagania i to czego oferuje, wyobraz sobie ze dla niego/nich to tez duzo pracy a nawet duzo funduszy i placa z wlasnej kieszeni. Jezeli ktos chce byc wspolwlascicielem i miec % z ISa a przy tym tylko zajmowac sie grafiką to jest to jak najbardziej dobra oferta.

Chcesz to ja moge ci dac prace nawet w swoim malym projekcie, sam tez szukam grafika ale juz tyle ci nie zaoferuje co autor tematu. Dam najwyzej 50zl i jeszcze powiem na koniec spadówa, o to wam chodzi?

Zwroc uwage ze % z ISa to dobra oferta, nawet bardzo dobra, bo jezeli ktos szuka wspolpracy na dluzej to duzo wiecej zarobi niz tamta osoba na pojedynczych zleceniach.

Komus nie zalezy na pracy tylko na postach , wiec niech sie wypowiada dalej wybrzydzajac.

PS. zwroc uwage od kiedy ja mam konto i ile postów. Jestem tylko czytelnikiem, ale tutaj juz nie wytrzymalem :)

No właśnie o to chodzi lepiej dać te 50zł za prace grafika a tu jaka jest pewność żadna tego nie zmienisz takie są racje bytu sam pracuje na serwerach gdzie mam % z IS'a bo co prawda jest to bardziej opłacalne ale to już musisz sam powiedzieć czy zaufać tej osobie nie muszą być to pieniądze 50 złotych nie którzy bardziej się cenią ...

Opublikowano

Autor chyba zapomnial napisac ze osoby nie posiadajace umiejetnosci graficznych nie powinny sie udzielac bo to nie temat do dyskusji tylko z poszukiwaniem grafika o odpowiednich wymogach.

Jak ktos nie ma zdolnosci graficznych to najlepiej sobie skomentuje temat i jeszcze najlepiej napisze ze "nie poleca" a co wy macie tu do gadania ja sie pytam? jestescie zwyczajnymi forumowymi hienami ktore tylko czyhaja na latwe kąski a jak cos trzeba zrobic to nie ma komu. Pomyslal gimbus "wejde na forum, temu pojade , tamtemu dowale... a dowartosciowuje sie ! a co!"

Dla Twojej wiadomość. Wszyscy poza tobą, chyba Heńkiem i autorem tematu, którzy się tutaj wypowiedzieli są grafikami. Włącznie ze mną. Wiec proszę cie, byś najpierw zaznajomił sie z sytuacją, a dopiero później pisał swój pełen mądrości post.

Tak widziałam. Nawet na własnym przykładzie. Graficy biorą zaliczki, ewentualnie wymagają pełnej kwoty zanim przekażą projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...