Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twisted Fate

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używam flash + heal ale w sumie takie używam na prawie wszystkich magów, niezły jest flash + ghost bo po użyciu ulta czasami trzeba dobiec ghostem albo poprostu dogonić enemy.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Flash + Ignite bo to ma zabijać, a nie leczyć.

Ghost zamiast flasha ewentualnie.

BTW. Jak nie dobiegasz do przeciwnika to se kup mobilitki -.-

Opublikowano

Skoro mogę zabić za pomocą ignite to tym bardziej moge się uleczyć i walnąć kolejne Q albo zestunować zanim przeciwny team mnie zabije, a co do ghosta, to chodzi mi o takie postacie które mają dobre escape.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

Skoro mogę zabić za pomocą ignite to tym bardziej moge się uleczyć i walnąć kolejne Q albo zestunować zanim przeciwny team mnie zabije, a co do ghosta, to chodzi mi o takie postacie które mają dobre escape.

Od tego masz ulta, masz zultować przed nimi żeby ich dogonić ...

Opublikowano

Uwierz mi, że po użyciu ulta nie jesteś odrazu przy wrogu, przeciwnik może zauważyć te koło z kart i poprostu uciec.

A po drugie, to po ulcie zazwyczaj stunuje jednego i ubijam, ale musze dogonić drugiego żeby go ubić, wtedy chyba nie mam ulta.

Opublikowano

na mida ZAWSZE Flash + Ignite

nie wiem czemu napisałeś ghost o.O

30lev dopiero wbity czy jak ?

Ghost czasem bierze się dla junglera czy top'lanera

Hejo

Opublikowano

Nie zawsze, może ja poprostu mam swój sposób gry:) także nie widzie sensu dalszej dyskusji, każdy wybierze co mu pasuje.

Opublikowano

Na mida Flash + Heal / Flash + Ghost / Flash + Teleport 

Twisted Fate to typowa postać do Roamowania. Nie jest on nukerem. Jego zadaniem jest wyprowadzić drużynę do zwycięstwa. Oczywiście w Late Game, TF ma niesamowicie wielkie DMG, które pozwala zburstować wrogiego ADC. Na tą chwilę TF ma ciężką linię. ( Brak Escape ) Ogarnięty mistrz kart może spróbować wziąć Ignite i spróbować zniszczyć przeciwnego midera, ale jest to dosyć ryzykowne.

Diss_Stream.png

Opublikowano

oczywiscie ze flash+ghost ew. heal, on ma stunowac/roamowac pomagac przy killach a nie koniecznie zabijac

ignite nie ma sensu, za maly zasieg rzutu

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...