Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam woja 65 lvl i nie wiem czy grac dalej? a dalczego? ponieważ mam 2 punkty starty w skillach i posiadam pokemoński nick "gremlins"

Eq mam bardzo dobre jak i skille m2-m6 Militar . No i nie wiem czy grać... Mam zamiar wbić 75 lvl i siedzieć w m1 4 ever i czy ta strata w skillach jest taka zła? prosże o wypowiedzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gramlins to wcale nie taki zły nick. U mnie (na S3) są nicki Rahims, Gurny(xD) itp.

Ja bym gral, niewiem jak ty .

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

kupiles go to teraz nim graj

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

"gremlins" nick wcale nie jest zły. nawet ujdzie.

ale nickiem się nie przejmuj.

ja wychodzą z założenia, że nie "nick" gra tylko osoba. ;)

a co do 2 punktów straty. to już ty musisz zadecydować czy dalej grać, czy to ci nie przeszkadza...

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Graj dalej . 2 punkty starty to nie dużo, taki przykład, że na S1 Arvanity ( Woj Body obecnie chyba 87Lv. ) ma 5 punktów starty i skille na G/P i jakoś grał ;) ( sprzedał konto i obecnie nie wiem co się z nim stało i czy ktoś jeszcze na nim gra ) . A co do nicku to nie widzę w nim nic złego ;) Wbijesz 75Lv. powbijasz skille przynajmniej na G i będziesz kox ;)

Opublikowano

Graj ;)

w nicku nic pokemońskiego nie ma ;D

co do 2pkt, uwierz ,nie tak wiele, jest dużo osób high lvl'owców którzy mają po 4-5pkt i się nie przejmują ;)

Opublikowano

Graj chłopie nie marudź. Na Monku miałem kumpla Mental 82 Silne P Duchowe P Walnięcie P. Też jak zaczynał jako zielony i ze 4 punkty stracił, ale wariat jakich mało. Niezastąpiony w DT i w ogóle, nie masz co narzekać. Najwarzniejsza jest przyjemność z gry tą postacią reszta się nie liczy.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym grał i nie zwracał bym uwagi nawet na te 2 punkty straty, ale jak wolisz to sprzedaj konto zawszę jakaś kaska będzie ^^

icecubea.png

Opublikowano

"gremlins" nick wcale nie jest zły. nawet ujdzie.

ale nickiem się nie przejmuj.

ja wychodzą z założenia, że nie "nick" gra tylko osoba. ;)

a co do 2 punktów straty. to już ty musisz zadecydować czy dalej grać, czy to ci nie przeszkadza...

Twoją ortografią ja bym się przejoł pisze się przejmój a nie przejmuj dziecko poucz się ortografi lepiej.Do autora tematu ja bym sprzedał konto strata nawet 1 punktu jest stratą.

Opublikowano

Twoją ortografią ja bym się przejoł pisze się przejmój a nie przejmuj dziecko poucz się ortografi lepiej.Do autora tematu ja bym sprzedał konto strata nawet 1 punktu jest stratą.

Patrz jaki ortograf. A siebie też czytasz?

Nie pisze się przejoł tylko przejął.

Żałosne.

imetin_logo.png

Opublikowano

Pisze się przejmuj, przejął i ortografii

Hah, z ciebie to noob jakich mało

poprawiasz dobrze na błąd.

Co do topicu

2 pkt straty, hmm nie tak dużo, graj dalej. Co do nicku to pokemoński nie jest

Graj dalej

Opublikowano

Grać dalej... Ja znam taki nicki jak: N3o i np. ta osoba ma 71 lvl... A nick tntmaxlol to nie jest pokemonowaty nick? Ta osoba była pr0... Graj dalej!

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...