Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO Darmowe itemy po nie wchodzeniu na konto

Niezn0sny8425

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, nie wiem czy już wiecie ale powiem, dla których nie wiedzą, jeśli twoje konto nie jest aktywne przez bodajże miesiąc/dwa, po takim terminie nie wchodzenia wogólę na konto, logując się dostaje się;

-Famas Gold-30dni

-Aia wu Gold- 30dni 

-Aw50f-30dni

-Miny(Laser miny)- 30dni

-Ak47_Tube-30dni

-Bandaż-60dni

-Ti-bomby-60dni

-Extra clip 1-60dni 

-Scorpion Gold (8slot) 30dni

-Garby Gold (8slot) 30dni 

-Amoo box (Havy) 30dni

-RPG Gold- 30dni 

-Stinger 30dni

-RPG-30dni 

Jeszcze coś tam jest na snipka ale nie znam nazwy, ale to jakiś karabin z 20amoo w magazynku- 30dni 

Już nie trzeba wydawać kasy ;)

Info się przydało zostaw like ;)

Opublikowano

Wątpie, że dostaje się takie itemki, zapewne fake.

@AdrenalinaPL

@ujmnji

To nie jest fake, sam je dostałem, ale wydaje mi się że te itemki otrzymuje się jeżeli no konto nie loguje się przez pół roku.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

To jest prezent od Nexona, jeżeli ktoś przestał grać i wrócił do gry, to taki prezęcik na zachęte :).

ilość broni lub ich dni zależy (chyba) od czasu kiedy przestaliśmy grac mogą być po 2 miesiącach lub po 6 miesiącach,

320551442138510845087.png
Opublikowano

Tak, dzisiaj w nocy zainstalowałem WarRocka. Postanowiłem wpisać passy na moje stare, zbanowane konto (listopad 2012), odziwo udało się i ujrzałem moje acc. :)

Dostałem parę rzeczy na tydzień, parę na 10 dni, takie jak:

-MP5K Red (7 dni)

-Scorpiony Gold (10 dni)

-Famas Gold (10 dni)

-TMP9 (7dni)

-AI_AW Gold (10 dni)

-RPG Gold (10dni)

-XM8 (7 dni)

- +30% i +20% EXPa

- SuperMastera

- Premium Gold na 1 dzień

I co najlepsze - retaile na MP5K (Enginer, Sniper, Heavy), Medic-Kit 2 (Medic) i Flash-Bomby (Assault).

Oczywiście teraz p******e te overcloctwo i zaczynam grać normalnie ;) Powodzenia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ja dziekuje za takie skarpetki :D

hahaha xD

Az mi wrocila chec do gry po roku ;)

Rozdając takie itemki nexon pomyślał ;)

@Adrenaline 

Jeśli myślisz że to fake, mogę podać pasy do konta na którym to wszystko dostałem (Konto oczywiście NIE potrzebne)

Opublikowano

Ten okres to napewno 1-2 mieś? Ktoś to dokładniej sprawdził?

Jeśli tak to po wakacjach będzie na czym grać :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

No , niestety nie dostalem :( , wyskoczylo tylko okienko i tam bronie byly wypisane a w IS nic :( . Ale dzieki za pomoc :)

Te bronie co ci wyskoczyły to się skończyły, kiedyś musiałeś coś kupić ;)

Opublikowano

Po zalogowaniu powinienes dostac info, ze dostales prezent w inventory. to, ze widziales okienko z nazwami ich yblo skutkiem skonczenia sie ich.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeach dostalem famaska golda tmp9 xm8 5 slot itp 

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...