Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tajemnice ukrywane przed ludzkością

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Największą tajemnicą zawsze będzie obca cywilizacja, nawet jeśli coś odkryją to tego nie opublikują. Czemu ? Bo ludzie by dostali pierdolca.

To jest dziwne, NIE FAKE.

Takie dzwięki słychać na całym świecie, naukowcy nie wiedzą co to dokładnie jest.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Mi się wydaje, że największą tajemnicą jest obecnie to, co ukrywają jankesi w stanie Neveda - w strefie 51. Kosmici lub jakaś nowa broń, która tam jest testowana. Ciekawie się o tym czyta. ;-)

Opublikowano

Największą tajemnicą zawsze będzie mój wiek i kremy Ibisza ewentualnie ilość wyruchanych kobiet i facetów przez Sheparda

Jeju, jest tyle sekretów ukrywanych przez rządy i inne wyższe władze że gdyby wszyscy nagle się o tym dowiedzieli to ludzie powróciliby umysłowo do formy pierwotnej(małpy).

Opublikowano

Mnie często zastanawia fakt co się dzieje w strefie 51 i co z ufokami. Może istnieją a jacyś naukowcy tego nie mówią bo ludzie by oszaleli... Chętnie bym sobie poczytał o takim czymś ale oczywiście mi się nie chce. :D

Opublikowano

Największą tajemnicą tego świata jest przyszłość

Patrząc jak rozwija się świat mam wrażenie że za kilka kat zaczną noworotkom wszczepiać jakieś skrzydła na plecach żeby mogli frówać niczym ptak

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Mi się wydaje, że największą tajemnicą jest obecnie to, co ukrywają jankesi w stanie Neveda - w strefie 51. Kosmici lub jakaś nowa broń, która tam jest testowana. Ciekawie się o tym czyta. ;-)

Czemu az w Nevadzie? Obczaj sobie Rosje czy taka Anglie. Tam to dopiero sie dzieje :) Nevada juz nie jest az takim skupiskiem zainteresowanie teraz, jak byla kiedys. Tym bardziej ze wyszlo na jaw ze na ziemi zyja przedstawiciele rasy 'Reptilians'.

61093c6efb.png

Opublikowano

58994_661740060579363_539644322721326461

Tutaj macie opisane jak wszystko dziala, troche humorystycznie ale prawdziwie :D

Reptilians -> Szaraki -> Illuminaci -> Fanatycy -> Chrzescijanstwo -> Banki -> Obywatele  

(Moja interpretacja)

61093c6efb.png

Opublikowano

Największą tajemnicą jest przepis na Coca Colę.
Nie bez powodu jest trzymany w tym wielkim sejfie i zna go tyle osób ile zna (podobno nie mogą nawet latać jednym samolotem).

Ogromną zagadką jest też dla mnie, szybkość upłynniania mojej wypłaty w sobotnie wieczory :O

f.png

Opublikowano

Na ch*j wymyslacie jakiś kosmitów jak ich nie ma ?

Ludzie byli już na Marsie i nie ma żadnego zielonego zgreda

byli wszędzie gdzie się da i nigdzie nie ma nic...

Tylko na Ziemi są istoty żywe

Za dużo farmazonów z google dzieciaki

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Kiedys tez bym to napisal ... teraz wydajesz mi sie smieszny. Jak mozesz byc tak ograniczony? Trzeba byc otwartym na wszelkie poglady. Nie mozna mowic ze czegos nie ma, jak nie ma na to dowodow. Chociaz wiecej wskazuje na to ze cos jednak jest.

61093c6efb.png

Opublikowano

Ludzie byli na marsie... HAH beka xD Pomyliło ci się z księżycem^^ Na marsie narazie są pojazdy bezzałogowe, tzw. łaziki. Na tą planetę naukowcy planują wylot w okolicach 2020 roku ;)

Twoja teoria o kosmitach jest wyciągnięta z dupy, że ich nie widziałeś to nie znaczy, że ich nie ma.

@Edit. Słyszałem gdzieś, że w innej galaktyce jest słońce wielkością przypominające nasze z układu słonecznego oraz znajduje się tam planeta położona mniej więcej w takim samym odstępie od gwiazdy co Ziemia ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Wszechświat jest olbrzymi, jest bardzo dużo planet w tzw. ekosferze

Czyli strefie gdzie temperatura nie jest za duża ani za mała taka na styk  :)

Może na Marsie nie ma życia tak bardzo rozwiniętego jak my, ale może jakieś bakterie ?

Myślę że gdzieś daleeko jest życie tak inteligentne jak my i zapewne wygląda podobnie jak ludzie, no bo co ma być to jakiś 10 metrowy obcy z czterema ogonami i jednym okiem? 

COŚ JEST ALE MY O TYM NIE WIEMY  :D

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

Największą tajemnicą to gdzie się podziały moje pieniądze z komunii.

W skrytce twojej mamy :)

Ohohohoho Heheheheh ziomek zajebałeś! Jesteś naprawdę ograniczony. Myślisz że jesteśmy sami w tym świecie ? Nawet jakby mi dali całą Ziemię to bym i tak nie uwierzył. Nawet kiedyś na jakimś metoeorycie/asteroidzie (nwm) znaleźli jakieś bakterie czy hu wie co.

Największą tajemnicą jest przepis na Coca Colę.

Nie bez powodu jest trzymany w tym wielkim sejfie i zna go tyle osób ile zna (podobno nie mogą nawet latać jednym samolotem).

Serio ?! No słyszałem o tym i nawet jakiś tam szejk ala bina duża dupa hemorus ( xD nie wiem jakiś typ coś z religią było) musiał dostac ten przepis bo musiał się dowiedziec czy tam jego ludzie mogą to pic czy coś.

Największą tajemnicą zawsze będzie obca cywilizacja, nawet jeśli coś odkryją to tego nie opublikują. Czemu ? Bo ludzie by dostali pierdolca.

Takie dzwięki słychać na całym świecie, naukowcy nie wiedzą co to dokładnie jest.

Ja słyszałem że to jakaś machina (czytałem wczoraj o Tesli i on robił wręcz wyprzedził swoją epokę. Wiele jego wynalazków jest ukrywanych. Na yt widziałem rysunek spodka, i własnie jakieś do wstrząsów)

O kurde albo to jest fake albo nwm. Zesrałem się jak to usłyszałem :O. Pewnie jakieś eksperymenta robią co walą dzwiękami bo 100 km

Parę ciekawostek : https://www.youtube.com/watch?v=O8CazXoucrw O K***A :O https://www.youtube.com/watch?v=-yOZvKh_ERU

Hmmmm https://www.youtube.com/watch?v=F5PsDAZjiqw Da fuq 

Opublikowano

Macie jakieś ciekawe ?

Ja takie coś znalazłem

http://stopnwopoznan.wordpress.com/projekt-haarp/

Pierwsze zdanie mówi samo za siebie że to ściśle tajne więc co by robiło na takich stronkach.

/Fake. Sam nauczyciel od elektryki nam o tym mówił ale ja nie wierzę w taką broń.

śmiech.

Największą tajemnicą zawsze będzie mój wiek i kremy Ibisza ewentualnie ilość wyruchanych kobiet i facetów przez Sheparda

Jeju, jest tyle sekretów ukrywanych przez rządy i inne wyższe władze że gdyby wszyscy nagle się o tym dowiedzieli to ludzie powróciliby umysłowo do formy pierwotnej(małpy).

To że teraz idziesz do 3 gim to wiemy :v

824101404515483466317.jpg

Tutaj macie opisane jak wszystko dziala, troche humorystycznie ale prawdziwie :D

Reptilians -> Szaraki -> Illuminaci -> Fanatycy -> Chrzescijanstwo -> Banki -> Obywatele  

(Moja interpretacja)

Wnioskujesz że sa jakies reptiliansy z filmiku z obamą?

Jak tak to beka.

Wszechświat jest taki wielki że nigdy sie nie dowiemy czy gdzie indziej nie ma istot żywych.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...