Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Ekipy do gry w DarkOrbit

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Z góry przepraszam jeżeli nie jest to odpowiedni dział na takiego typu temat ale od jakiegoś czasu wchodzę na to forum sporadycznie. Przejdę do rzeczy, nie grałem w DarkOrbit ponad pół roku od wyczyszczenia mojego konta 32lf4 full havock itd itp.. Niestety kontakty się urwały a chciałbym bardzo wrócić do gry zacząć wszystko od nowa dlatego zakładam ten temat w celu znalezienia ekipy i zaczęcia wszystkiego od nowa.

Coś o sobie: Na imię mam Paweł ukończyłem 16 lat w DarkOrbit gram od 2007 roku (bardzo miło wspominam stary klient) moje doświadczenie jest dosyć spore miałem parę "topowych" kont głównie na PL2 (myślę że wiele osób mnie pamięta). Byłem na PL2 kilkakrotnie w zarządzie topowych klanów. Niestety dnia 25 stycznia 2014 roku zostało moje konto wyczyszczone strasznie się zdenerwowałem tym i przestałem grać w tą grę jednak teraz chciałbym wrócić, lecz nie bardzo mam gdzie.

Czego oczekuje? Pomocy w rozwinięciu konta, dobrej zabawy, zgranej ekipy.

Wymagania (server itp) Jestem otwarty na każde propozycję nawet chętnie zagrałbym na jakimś zagranicznym serwerze na którym gra trochę Polaków.

Inne: Aktywny gracz, potrafię dowodzić grupą mniejszą i większą na wylotach/wojnach w języku Polskim oraz Angielskim (ci co byli w NFoP na orbit reborn pewnie się ze mną zgodzą :). Jeżeli chodzi o moją "reputację wśród graczy" to wydaje mi się że jest dobra nigdy nikogo nie ukradłem nie oszukałem (oczywiście plotki krążą jakiś czas temu dowiedziałem się że podobno ukradłem konto co jest nie prawdą)

Gdzie mogliście mnie spotkać:

2007-2011 global europa 1

2011-2014 PL2 (chwilami PL3 i Hiszpania 4) 

2011- trochę na usa3 (east)

Propozycje pisać na PW rozważę wszystko :)

Opublikowano

Witam! Z góry przepraszam jeżeli nie jest to odpowiedni dział na takiego typu temat ale od jakiegoś czasu wchodzę na to forum sporadycznie. Przejdę do rzeczy, nie grałem w DarkOrbit ponad pół roku od wyczyszczenia mojego konta 32lf4 full havock itd itp.. Niestety kontakty się urwały a chciałbym bardzo wrócić do gry zacząć wszystko od nowa dlatego zakładam ten temat w celu znalezienia ekipy i zaczęcia wszystkiego od nowa.

Coś o sobie: Na imię mam Paweł ukończyłem 16 lat w DarkOrbit gram od 2007 roku (bardzo miło wspominam stary klient) moje doświadczenie jest dosyć spore miałem parę "topowych" kont głównie na PL2 (myślę że wiele osób mnie pamięta). Byłem na PL2 kilkakrotnie w zarządzie topowych klanów. Niestety dnia 25 stycznia 2014 roku zostało moje konto wyczyszczone strasznie się zdenerwowałem tym i przestałem grać w tą grę jednak teraz chciałbym wrócić, lecz nie bardzo mam gdzie.

Czego oczekuje? Pomocy w rozwinięciu konta, dobrej zabawy, zgranej ekipy.

Wymagania (server itp) Jestem otwarty na każde propozycję nawet chętnie zagrałbym na jakimś zagranicznym serwerze na którym gra trochę Polaków.

Inne: Aktywny gracz, potrafię dowodzić grupą mniejszą i większą na wylotach/wojnach w języku Polskim oraz Angielskim (ci co byli w NFoP na orbit reborn pewnie się ze mną zgodzą :). Jeżeli chodzi o moją "reputację wśród graczy" to wydaje mi się że jest dobra nigdy nikogo nie ukradłem nie oszukałem (oczywiście plotki krążą jakiś czas temu dowiedziałem się że podobno ukradłem konto co jest nie prawdą)

Gdzie mogliście mnie spotkać:

2007-2011 global europa 1

2011-2014 PL2 (chwilami PL3 i Hiszpania 4) 

2011- trochę na usa3 (east)

Propozycje pisać na PW rozważę wszystko :)

Całkiem,całkiem:)Może jak sie troche osób zbierze to jakiś klan założysz?

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Całkiem,całkiem:)Może jak sie troche osób zbierze to jakiś klan założysz?

Myślałem nad dojściem do jakiegoś klanu gdzie grają aktywni gracze i liczyłbym trochę na pomoc a na pewno odwdzięczę się w przyszłości no i oczywiście fajna ekipa z którą można pogadać pośmiać się tak żeby nudy nie było :D

Klanu nie zakładam, za duża przerwa na klan. :)

Opublikowano

Gorące zapraszam server pl2 Klan B G miła atmosfera( W KLANIE NIE MA DZIEC))  pomagamy sobie na wzajem mamy kontakty z innymi klanami ,  posiadamy ts 

Bym zapomniał firma VRU

Opublikowano

Gorące zapraszam server pl2 Klan B G miła atmosfera( W KLANIE NIE MA DZIEC))  pomagamy sobie na wzajem mamy kontakty z innymi klanami ,  posiadamy ts

Jaka firma? Bo mam konto na PL2 FE stara :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...