Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bindami Cs 1.6

Rolston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam problem z bindami w cs 1.6 , a mianowicie wbiłem na jakiś serwer polski , i coś mi się pobindowały jakieś gówna , i teraz jak daje find serwer , lyb naciskam na jakimś serwer "m" aby wybrać drużyne automatycznie łączy mnie z tym zasranym serwerem ich . Reinstalacja cs'a nic nie dała , w opcjach "use defaulst" jak klikam to nadal to mam . Ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać ? Bo naprawde to przeszkadza , podczas gry przypadkiem wcisne "m" lub choćby "tab" to przełącza mnie na ten serwer. Z góy dzięki za odpowiedź

30331_29_08_10_12_41_58.png

Opublikowano

Wywal caly cfg. Jak nie pomoze usun calkowicie CSA z dysku nie przez reinstal czy cos i ponownie sciagnij ;) powinno hulać.

A gdzie znajdę ten cfg ? 

Opublikowano

Właśnie robiłem  już tak ,  usuwałem cały plik counter strike , lecz gdy instaluje to nadal jest . Nie chce zmienić wersji na 48 bo nie podobają mi się tak bronie i źle mi się na niej gra.

A może to ja źle usuwam czy coś ?

Opublikowano

mozesz modele podmienic z jednego cs do drugiego jak to da rade działac to nie bedzie problemu wiec najpierw pobierz tego cs 48 i jak nie bedzie sie nic zmianiało mozesz zmienic potem całe modele

fmmWLjT.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...