Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC do streamowania.

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie potrzebna mi maszynka do streamowania w dobrej jakości fps, gdzie chcę wykorzystać 2/3 monitory ew jeden zajebiaszczy na który wszystko wpakuje, dodajcie to do części PC ( dla ambitnych możecie dorzucić takie podstawy jak myszka, podkładka, klawiatura, słuchawki itd) . Cena nie jest bardzo ważna, ale im mniej tym lepiej. Osoba która poda najlepszy dostanie jakiś prezencik ode mnie w postaci kluczyka do gry lub psc (nie buk wie ile). Zrobię ankietę z podanymi PC i kto wygra ten dostanie. Proszę o linki w postaci gotowych koszyków w sklepach internetowych lub rozpisce części ( wolę koszyk). Teraz jestem na wyjeździe w pracy i właśnie zbieram hajsy. Pozdrawiam.

PS. Też myślę o streamowaniu z lola jako wpadł diament :) więc coś możecie do tego nawiązać.

Będę też edytował ten temat i wypisywał podane kompy.

@Edit1: A i jeszcze jedno jako iż za 2 miechy kończy mi się umowa z Neostradą 10 Mbs czy brać Neostrade Fiber 80 Mbs czy coś innego jak np z UPC.

@Edit2: Nie dawajcie gotowców.

...................\/...................

Opublikowano

Najpierw to ty podaj budżet, przynajmniej tak mniej więcej ile chcesz wydać. "Bo im mniej tym lepiej" nie oznacza w sumie nic.

Opublikowano

Cena w pewnym sensie nie gra roli tylko jeżeli jesteś w stanie znaleźć część taniej to lepiej tak? No i może kosztować 5 - 6k + buda myślę.

Opublikowano

A będzie to ino streemowanie czy również np. Rendering filmów na yt?+ bedziesz podkręcał procesor?

Zrobie ci zestaw z kompem+akcesoria) ale podaj dokładny budzet!

5038- http://www.morele.net/inventory/info/Wa9eSR/

Opublikowano

A będzie to ino streemowanie czy również np. Rendering filmów na yt?+ bedziesz podkręcał procesor?

Zrobie ci zestaw z kompem+akcesoria) ale podaj dokładny budzet!

5038- http://www.morele.net/inventory/info/Wa9eSR/

Najpierw to ty podaj budżet, przynajmniej tak mniej więcej ile chcesz wydać. "Bo im mniej tym lepiej" nie oznacza w sumie nic.

http://pclab.pl/art52777-19.html - ten zestaw za ok.4.5 k sama karta graficzna 2k - normalnie potwór ,który Ci da dużo fps :)

Cena za wszyściutko od góry do dołu to 7-8k ale ma być zajebisty. Jeżeli jest możliwa większa wydajność poprzez podkręcanie to musiałbym się nad tym zastanowić i jakie to miałoby negatywne skutki korzystania.

@Edit1: Przyda się złożenie PC-ta

@Edit2: Chcę wydać raz a dobrze i nie pierdzielić z modyfikacją za rok bo bd zbyt duże wymagania. Nie mam zamiaru zmieniać części co jakiś czas. A co do renderingu filmu na YouTube to bardzo możliwe lecz raczej nagrywałbym to co bym streamował i wtedy w moim programiku wybrałbym opcje zapisywania także jako video na PC ale to jest jedna wielka niewiadoma.

Opublikowano

A co masz do zarzucenia dla tego ascrocka? A jeżeli chcesz dobry monitor to moge ciąć jak chcesz

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/T7MRTO/

Zrobiłem w międzyczasie jak mi się nudziło :D

Z taką płytą i takim monitorem to żal brać.

A co masz do zarzucenia dla tego ascrocka? A jeżeli chcesz dobry monitor to moge ciąć jak chcesz

Ta pamięć mnie nie przekonuje a zawsze jest możliwość, że wykorzystam posiadaną myszkę x7 słuchawki fatal1ty i klawiaturę ala Biedronka.

Opublikowano

H87 pod OC i7? Trochę tak... "biednie". Jak na ten budżet.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak czy srak może płyte jak juz kicław mówi ze jest biednie xD to np. http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-z87-gd65-gaming-z87-dualddr3-1333-sata3-raid-hdmi-gblan-atx-z87-gd65-gaming-581871/   A jezeli cokolwiek zamówisz <trol,posty> to poproszę zdjęcia :D

Opublikowano

Jak chcesz zdjęcia to doczekasz się ich za tydzień jeżeli nic lepszego nikt nie zaoferuje :D

Opublikowano

Wkoncu nie wiem w co inwestować a co nie. Mam też temat na pclab i tam też piszą opinie. Na wasze typy także bo podaję i teraz mam dylemat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...