Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czytałem dużo o tym PayPal ale mam jeszcze trzy pytania odnośnie PayPal.

1. Przy rejestracji wymagają Imię i Nazwisko oraz miejsce zamieszkania, jeśli podam jakiś pracodawca może mi przyjechać to domu(chodzi mi o to żeby żadnych problemów nie było) ?

2. Jeśli zarejestruję się i zostanę klientem PayPal w jaki sposób mogę wybrać swoję pieniądze które zostały przelane na konto ? (Będę musiał iść do firmy PayPal o odbiór jakiejś karty) ?

3. Jeśli będę miał przelewane pieniądze na konto PayPal przypuśćmy za nielegalne zarobione pieniądzę, to firma PayPal dostaję informacje z jakiego źródła są przelewane pieniądze(skąd itp), a jeżeli będą wiedzieć że z nielegalnego źródła dochodu to zrobią jakieś występowanie karne przez sąd lub policję ?

Opublikowano

1. Nie przyjedzie ci, ale w razie czego wszystkie pisma będą kierowane pod ten adres.

2. Poprzez e-mail

3. Kasa musi zostać przelana z banku, który jest zarejestrowany w paypalu.

I oczywiście, w każdym przypadku wykrycia nielegalności sprawa idzie na policje.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

1. Możesz podać wszystkie dane, nie będą do ciebie dzwonić, ani nic wysyłać, no chyba że będą jakieś problemy z twoim kontem, to mogą się z tobą kontaktować.

2. Paypala łączysz ze swoim kontem bankowym i wypłacasz tam swoje pieniądze które masz na Paypalu.

3. Nie wiem jakie ty chcesz znaleźć nielegalne źródło dochodu z przelewem na Paypal. Do takich nielegalnych rzeczy zazwyczaj są wykorzystywane kryptowaluty.

A Paypal może sprawdzić kto do kogo wysłał przelew.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...