Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła średnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem..

Zakwalifikowałem się do szkoły drugiego wyboru, ale w szkole trzeciego wyboru mam przekroczony próg o 30 pkt.

Bardziej odpowiadałaby mi szkoła trzeciego wyboru i mam problem, nie wiem czy mogę składać świadectwo do tej trzeciego wyboru..

A termin jest w poniedziałek i trzeba jak najszybciej to zawieźć, nie zbyt ogarniam ten system i nie wiem czy da się zmienić tą szkołę i czy mogę składać do tej trzeciej  :(

Z góry dzięki za pomoc  :)

Opublikowano

Zmienić szkołę to możesz nawet podczas roku szkolnego, tylko się rozchodzi czy jest miejsce. Jeśli miejsca z 3 szkoły są zajęte to lipa. Napisz e-mail ewentualnie zadzwoń czy są miejsca bo chcesz się przenieść.

Deus vult

Opublikowano

Weź oryginały papierów i idź z tym do szkoły, do której chcesz chodzić.Jak są wolne miejsca, to powinni cie przyjąć.Tak będzie najprościej.

Opublikowano

Właściwie to chciałbym chodzić do tej trzeciego wyboru bo w pierwszej to szans raczej większych nie ma z tego co wiem już zapchana a drugiego wyboru nie chce, czyli mam isć do trzeciego wyboru z papierami i tam złożyć ? 

Opublikowano

A do tej drugiego wyboru, do której się zakwalifikowałeś, złożyłeś już oryginalne papiery? Jak tak to weź kopie, zostaw im je, a weź oryginały i idź z nimi do tej szkoły, do której chcesz się dostać i zapytaj czy są jeszcze wolne miejsca, jak będą, to po prostu zostaw oryginały i tyle.

Opublikowano

W tym calym systemie jedna jest na zielono co nie, 1 mam za malo pkt

2 mam ok i na zielono

a 3 ponad próg jestem sporo i nie jest na zielono.

Opublikowano

Zastanawiam się też czy mnie nie ma na liście w szkole, bo w tym systemie to nie pokazuje wiekszej ilości szkół niż jedna.

Każdy ma takie same szanse na miejsce chyba nie jest ważne czy wybrałem ją na pierwszą szkołe czy trzecią.

Jak będę na liście to będzie wspaniale  :D

Opublikowano

Musisz iść do sekretariatu szkoły miałem podobnie pare lat temu i się dostałem

Weź odrazu wszystkie dokumenty odrazu się zapiszesz :)

powodzonka

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wszyscy znajomi mi mówią że się nie da tego zmienić tylko na drugą rekrutacje, ale coś mi się wierzyć w to nie chcę  :)

Ktoś jeszcze nie złożył podania nigdzie i nie zalogował się do systemu, coś się do tego elektronicznego szajsu nie mogę przekonać, lepiej takie sprawy załatwiać na żywo  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...