Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam książki dla chłopaka - 16 lat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Szukam książki dla chłopaka, który ma 16 lat.

Nie wiem kompletnie co mu kupić...

Nie pytajcie, czym się interesuje, tylko polećcie jakąś książke dla jego wieku.

Lubi książki, w których coś się dzieje, jest jakaś akcja.

Na pewno nie żadne biografie lub coś, co jest nudne dla takiej osoby.

Opublikowano

Wiedźmin i Metro 2033 zawsze na propsie. Teraz zacząłem Wojne zombie aka. World War Z i też się fajnie zapowiada.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wiedźmin i Metro 2033 zawsze na propsie. Teraz zacząłem Wojne zombie aka. World War Z i też się fajnie zapowiada.

Polecam również metro 2034, trylogie Diakowa oraz Piter, Korzenie Niebos i Dziedzictwo Przodków. No i dojdzie za jakiś czas kolejna część, tym razem polskiego autora :)

No i jeszcze zachęcam do przeczytania Pieśń lodu i ognia, czyli tak zwana Gra o Tron od nazwy pierwszej części.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dzienny/Nocny/Ostatni itp Patrol autorstwa Siergiej Łukjanienko.
Książka nie wiem, czy akurat na 16 lat, ale wydaje mi się, że się spodoba. Nawet z tego co się orientuje powstał na podstawie tej serii serial TV.

Tu jest opis co jest po kolei:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Patrole_%28cykl%29

A tutaj info o pierwszej książce z serii:

368511404495973247153.jpg

http://www.empik.com/nocny-patrol-lukjanienko-siergiej,2932066,ksiazka-p

Ja czytałam dawno temu i byłam wręcz zachwycona. niech się Wiedźminy, Władca Pierścieni itp schowa :)

Opublikowano

wszystkie gry o tron

Gra o Tron jest tylko jedna, po za tym to tylko pierwsza cześć sagi.

Przypomniał mi się kolejny tytuł, bo przypadkiem wpadł mi pod rękę bo na biurku leży. "Witajcie w Rosji" Dmitra Glokhovsky :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Prince of Persja

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

aaa kij z ksiazkami, no lajfimy w chuuuu.  Polecam Anie z Zielonego Wzgórza, ta ksiażka jest tak zajebista ze snila mi sie po nocach <3

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Igrzyska Śmierci. W przeciwienstwie do Zmierzchu, rewelacyjna ksiazka. Przeczytalem wszystko nie ogladajac filmu ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Igrzyska Śmierci. W przeciwienstwie do Zmierzchu, rewelacyjna ksiazka. Przeczytalem wszystko nie ogladajac filmu ;)

nie

@topic

Może kup mu jakiś tom mangi ;)

Osobiście polecam naruto do poczytania, albo bleach.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Seria Niezgodna, Seria Eragon,Seria Tunele,Seria Percy Jackson i bogowie olimpijscy oraz kontynuacja tego Seria Olimpijscy Herosi , Seria Jestem numerem cztery oraz Igrzyska śmierci

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...