Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Co mogło się zepsuć?

ReLoUPL

Pytanie

Opublikowano

Siemanko. Jakieś 4 miechy temu coś takiego zepsuł mi się komputer, ale wtedy kupiłem ps4, no i spoko, jednak dzisiaj naszła straszna chęc chociażby pograć w CS;a z ekipą. A więc do rzeczy, komputer się wogule nie włącza i nie wiem co mogło pójść, podejrzewam, że zasilacz lub płyta jednak bardziej stawiam na te 1. Jeżeli, był by to zasilacz, to proszę o jakiś dobry do 100 zł. No i jeżeli to ważne to tutaj moja specyfikacja:

AMD Athlon 5600+ 2.8 ghz

3 GB ram

Zasilacz Chieftic czy coś takiego 400w

Grafika GTS 450 1gb

Płyta główna Asus M2N32 Proffesional

Z góry dzięki.

Dodam jeszcze, że ten zasilacz, jak i cały ten pc mają około 6 lat, prócz grafiki.

No i jeszcze cos dodam:

Jednak teraz, tak patrze komputer jest podlaczony do pradu i na plycie jest taka kontrolka zielona i tam pisze PWR czyli power sie domyslam i jest ona na zielono wiec chyba prad idzie, zasilacz mam wlaczony, jest tam z tylu przycisk  wlaczania zasilacza i jak go dam na O to wtedy kontrola gasnie, a jak jest na I to sie pali. Wiec moze ten zasilacz jest dobry czy co? Chce odpalic przyciskiem, ale pamietam ze z tym przytciskiem byly pewne problemy typu nie "odskakiwal" jak sie wdusilo itd itd. Wiec chce sie dowiedziec jak wlaczyc komputer tam na plycie glownej bo wiem ze sie jakos srubokretem da. Moze da sie to jakos uruchomic?

4zzt3n.png

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...