Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3 Premium czy sie oplaca?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Czy opłaca się obecnie kupić bf3 premium na pc? Czy gra dużo ludzi na mapach z dodatków? Gdzie dostanę najtaniej(chodzi mi o sam klucz)? Mam bf4 na ps3 no ale myślę, że lepiej grać w bf3 na pc : > 

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedz.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Na mapach z dodatków w BF3 mało kto gra. Moim zdaniem nie ma sensu kupować premium. O eventach 2x XP tym bardziej można zapomnieć. Najtaniej klucz dostaniesz u któregoś ze sprzedawców na allegro.

Opublikowano

Ja kupiłem niedawno i nie narzekam, domyślnych map było mi trochę mało. Zawsze się znajdzie jakiś pełen serwer, więc tragedii nie ma ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wg mnie nie opłaca się. Teraz serwerów na dodatkach jest strasznie mało.

No a jak wygląda sprawa z premium na ps3 (bf4)? Bo mogę kupić to albo to, tyle że na konsoli trudno się gra.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Warto wydać te 50zł (na allegro). Dwa lata temu kupiłem za ponad stówkę, do dziś gram praktycznie na premium. O puste serwery się nie martwię, bo zawsze znajdzie się jakiś na każde ustawienia i sorty. :P

Polecam, bo dzięki temu masz lepsze bronie, kamuflaże, modyfikacje do pojazdów, dwa razy więcej trybów gry, dwa i pół, a nawet trzy razy więcej map. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupić się opłaca bo atrakcyjna cena, no ale za bodajże pół roku/rok ciężko będzie Ci znaleźć kolegów do gry i gra po prostu będzie nudna i nie fajna :)

Tak więc ja na twoim miejscu bym kupił, kogoś do gry znajdziesz na pewno, ale nie będą to tak liczne serwery jak w przypadku początku Battlefield'a Trzeciego. 

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi, temat do zamknięcia.

Opublikowano

Teraz? Nie. Od kiedy była ta promocja na BF3, ludzi przybywa na podstawowych mapach. Możesz kupić BF3 TEORETYCZNIE za darmo i dokupić pakiety i inne duperele.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...