Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anivia za free to jednak prawda

Kamillo112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było już to wałkowane kilka razy i skończyło sie na tym że anivie dostaja tylko Węgrzy (czytaj: ludzi z ip wegierskim)

A gówno prawda.

Przed chwila zobaczyłem sobie na moja anive i patrze i ma skina odblokowanego a na wersji wegierskiej zagrałem z trzy gry.

Więc sprawdzcie czy wy też nie dostaliście takiego skina xD

Opublikowano

Nie prawdą jest to co napisałeś  bo można rozegrać x meczy na ip węgierskim albo tylko na samym clien'cie węgierskim (potrwa to dłużej ale też dostaniesz )

Opublikowano

up@ Co ty wgl chcesz powiedzieć? Napisałeś to tak chaotycznie że cię nie rozumiem.

Widziałem kilka osób też się tym chwaliło że właśnie teraz dostali, ja nadal nie mam. Zagrałem 9 gier rankingowych na węgierskim po czym go usunąłem. Zobaczymy :)

Opublikowano

Nie prawdą jest to co napisałeś  bo można rozegrać x meczy na ip węgierskim albo tylko na samym clien'cie węgierskim (potrwa to dłużej ale też dostaniesz )

Chciałeś zabłyśnać swoja intelignecją?

No to Ci sie nie udało:/

Najpierw naucz sie czytać ze zrozumieniem.

Było już to wałkowane kilka razy i skończyło sie na tym że anivie dostaja tylko Węgrzy (czytaj: ludzi z ip wegierskim)

Pogrubiłem Ci nawet to co nie potrafiłeś zrozumieć.

Opublikowano

Ja też dostałem, nie chcesz, to nie wierz, to twój problem, a ja chętnie pogram anivią.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

A gówno prawda.

Przed chwila zobaczyłem sobie na moja anive i patrze i ma skina odblokowanego a na wersji wegierskiej zagrałem z trzy gry.

Więc sprawdzcie czy wy też nie dostaliście takiego skina xD

Boże bożenko.

Pisało, że OD CZASU uruchomienia węgierskiego języka, za 75% gier rozegranych na właśnie tym języka dostaje się skina.

Albo trzeba mieć 51% logowań na Węrzech.

Większość mówi, że trzeba mieć węgierskie IP. Sam już nie wiem...

Ludzi się pytasz? Ktoś dawał SS od supportu.

Zawsze były problemy czytania ze zrozumieniem na tym forum.

Przestańcie wałkować ten temat.

Chciałeś zabłyśnać swoja intelignecją?

No to Ci sie nie udało:/

Najpierw naucz sie czytać ze zrozumieniem.

Pogrubiłem Ci nawet to co nie potrafiłeś zrozumieć.

Przecież to debilizm, myślicie że to RANDOMOWO rozdają xD

Opublikowano

Węgierskie ip to bzdura. Ja przestawiłam LoLa na węgierski, zagrałam 8 gier, bo tak wiele ludzi pisało, wróciłam do polskiego. Dziś zobaczyłam, że mam Anivię + skin Bird of Prey Anivia. Przydzielało mi go jakiś tydzień.

Opublikowano

Żeby dostać to trzeba mieć zagranych na koncie 75% na wersji węgierskiej gier od czasu jej wydania.

no co ty... ja nawet 40% nie mam a skina mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...