Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia graficzne w cs;go.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio trochę się naczytałem nt. ustawień graficznych w cs;go. Podobno nie warto grać na najwyższych ustawieniach. Znalazłem w internecie konfigurację Neo. http://www.wykop.pl/wpis/7504242/podobno-najlepsze-ustawienia-grafiki-w-csgo-made-b/ czy to prawda, że najlepiej mieć tak ustawioną grafikę? Co do tej rozdzielczości, to raczej ustawię piętro wyżej, bo grafika nie powala na tym 1024x786 :> Jak wy to macie poustawiane?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Gdy grałem u kolegi miał ustawione na Ultra [Komp mu na to pozwala i mu nie laguje]. Zmieniłem na podobne [troszke lepsze] i gra była lepiej zoptymalizowana. 200-300 fps all pięknie chodziło a grafika nie kole w oczy. Dla mnie lepsze ustawienie jest takie jak pokazałeś na ss a nie na All-Ultra ;].

2d6v47n.png

Opublikowano

Tylko mam problem, bo gram na monitorze normalny 4;3 i 1280x1024 rozdzielczość i nie mogę ustawić multisampkling na 16xMSAA bo mam tylko x8

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

To nie są najlepsze ustawienia, to są ustawienia jednego gracza. Tak mu się gra dobrze i tyle.

Jeśli nie będziesz wsadzał głowy w tekstury, to nie zobaczysz większej różnicy (o ile w ogóle zobaczysz) między anty aliasingiem 8x, a 16x.

Graj sobie na najwyższych, przynajmniej gra jest ładna. A jeśli myślisz że jeśli ustawisz grafikę jak jakiś pros, to będziesz lepiej grał to się grubo mylisz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie lepiej, żebyś ustawił sobie ekran pod siebie? K***a jaki jest sens, robić jak ktoś, i dopasowywać się pod to ? Zrób pod siebie, graj w swoim stylu.

10732745374541468291.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...