Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hacka do warcoda

ksyktus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio widziałem jak gościu miał hacka w warcodzie (latał po mapie) a podobno nie ma hacków na ten serwer?

Opublikowano

Ostatnio widziałem jak gościu miał hacka w warcodzie (latał po mapie) a podobno nie ma hacków na ten serwer?

Któż ci powiedział, że nie ma żadnych cheat'ów do tego serwera? Jest i to cała masa, bo nie potrafią się przed tym zabezpieczyć jak należy. Sam również wyciągnąłem ich kody i napisałem hack'a, ale nikomu go nie udostępniam. Tak więc, niech nikt mnie o jego danie nie prosi, bo tego nie zrobię z pewnych względów bezpieczeństwa.

Jest hack. GH Loader , jednakże odradzam pobierania tego , iż ten hack ma Keyloggera .  Hack ten działa na WarShit ponieważ są to częściowo pliki montany.

Częściowo, to mało powiedziane... Ich serwer gry bazuje na starych jak świat plikach, które były wykorzystywane przez Montanę 2.0. Swoją drogą... To, czy cheat działa nie jest zależne od tych plików, tylko od klienta gry, a dokładniej aplikacji warrock.exe (tej samej, która była zawarta w kliencie Montany 3.0). :)

Opublikowano

Któż ci powiedział, że nie ma żadnych cheat'ów do tego serwera? Jest i to cała masa, bo nie potrafią się przed tym zabezpieczyć jak należy. Sam również wyciągnąłem ich kody i napisałem hack'a, ale nikomu go nie udostępniam. Tak więc, niech nikt mnie o jego danie nie prosi, bo tego nie zrobię z pewnych względów bezpieczeństwa.

Częściowo, to mało powiedziane... Ich serwer gry bazuje na starych jak świat plikach, które były wykorzystywane przez Montanę 2.0. Swoją drogą... To, czy cheat działa nie jest zależne od tych plików, tylko od klienta gry, a dokładniej aplikacji warrock.exe (tej samej, która była zawarta w kliencie Montany 3.0). :)

I prawidłowo Kasmuś :)

PS.wiem że warna dostane bo nie na temat xD

Opublikowano

Hack czy nie hack jak będzie to pojawi się w dziale głównym ;)

Zamykam.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...