Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana szkoły ponadgimnazjalnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , przez przypadek zapomniałem zmienić kolejności w systemie dobierania szkół i miałem na 1 miejscu ustawioną szkołę (19) a na 2 kolejnych miałem (22) i (9). Dziewiętnastka miała być awaryjna , gdybym się nie dostał do (22) lub (9). Niestety kolejność była ustawiona tak:

-19

-22

-9

A powinna być:

-22

-9

-19

Noi rzecz jasna że dostałem się do awaryjnej , przez własną głupotę i przeoczenie. Pytanie jest takie:

- Kiedy, gdzie i jak mogę dokonać zmiany szkoły ponadgimnazjalnej?

Odrazu mówię że ta nieszczęśliwa szkoła z numerem 19 to spedycja , 22 to mechatronik a 9 elektronik , także zupełnie inny kierunek jaki chciałem , a mniej-więcej tyle samo punktów potrzebowałem żeby zostać tam przyjętym. Proszę o szybkie odpowiedzi , bo sprawa jest conajmniej ważna.

Opublikowano

Sprawdź w harmonogramie przyjęć i być może jak zostaną wolne miejsca to się dostaniesz. Tak przynajmniej bywało do tej pory :P

Opublikowano

Najprościej będzie jeżeli pójdziesz ze wszystkimi papierami do tej szkoły, do której chcesz się dostać i zapytasz się czy nie ma jeszcze wolnych miejsc.Powiedz, że się logowałeś.

Opublikowano

Aktualnie do mojej klasy zapisało sie 25/30 osób. Ale co mnie zdziwiło to to , że mimo tego że miałem tą szkołę w papierach to jestem na tym samym szczeblu co ci którzy tej szkoły nie mieli i nigdzie się nie dostali. Może uda się ,ale szanse myślę że na poziomie 40% . W sumie spedycja to nie tak źle jak mogło być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...