Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. serwerów

AveeShadowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm. Mysle, ze podobnie jak na avku tylko teraz podrozaly pudla,perly,perfumy. A tak to na enigmie jest grupka ludzi co okrada itp ale to dowiesz sie w 1 dzien swojego pobytu na serwerze bo dziennie leci na nich duzo glosników :D

Opublikowano

Hmm. Mysle, ze podobnie jak na avku tylko teraz podrozaly pudla,perly,perfumy. A tak to na enigmie jest grupka ludzi co okrada itp ale to dowiesz sie w 1 dzien swojego pobytu na serwerze bo dziennie leci na nich duzo glosników :D

Okrada? Już się trochę zniechęciłem :D

Możesz to bardziej rozwinąć?

Opublikowano

Jak myślisz to nikt Cie nie okradnie... Najwięcej chamskich ludzi jest na Avalonie bo tam jest najwięcej graczy, ludzie używajcie głowy i myślcie logicznie. Na każdym serwerze może ktoś Cie okraść nawet na S3 jeżeli jesteś debilem

Akurat to wiem, nigdy mnie nie okradli. Ale chciałem wiedzieć jak ta ,,grupka'' okrada ludzi na S2 ;)

Opublikowano

Na Avalonie też jest taki gościu co "okrada" ludzi bo niby sprzedaje boxy draco za 100 k a tak naprawde to są boxy cuby .. Bo większości ludzi nie klika prawym przyciskiem na boxa i patrzy czy to są naprawde boxy draco tylko od razu kupują.

nostaleh.png
Opublikowano

Na Avalonie też jest taki gościu co "okrada" ludzi bo niby sprzedaje boxy draco za 100 k a tak naprawde to są boxy cuby .. Bo większości ludzi nie klika prawym przyciskiem na boxa i patrzy czy to są naprawde boxy draco tylko od razu kupują.

To już tylko głupota. Jeszcze robią tak, że niby sp+15 za 30kk, a tam tylko profka 15 :D I też się nabierają :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...