Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaka postać na supporta

lutar1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Thresh:

- hook

- escape

- jeden z lepszych slowów

- dobra inicjacja

- ładne plejsy można robić

- jeden ładny hook i wygrany teamfight.

minusy:

- trzeba ogarniać hooka i  jego W,E

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Support taki jak Leona albo Braum sprawdza się w przypadku full agresji. Bardzo lubię grać Morganą i Lulu na dolnej alei, sprawdza się też Thresh i Blitzcrank. W tym przypadku na przeciwnikach jest wywołana presja, że zostanie przez ciebie wciągnięty.

Opublikowano

Na początku polecam Ci Leona jest to mój main :) Bardzo mocna postać. Braum teraz jest bardzo mocny. Thresh całkiem mocny lecz trzeba ogarniać hook. Morgana jeśli się ładnie ogarnia to fajne zastosowanie ma ulta +zhonya.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Leona

• Dodatkowe resisty + armory
  • 2 stuny + zatrzymanie
  • Świetna inicjacja
  • Tanky
  • Szybkie niszczenie wardów
  • Pasywka = dodatkowy DMG
Opublikowano

Nie wiem czemu ale dlaczego nie zyra? Snear+poke z roślinek+darmowe 30sekundowe wardy, ult do inicjacji jak i dobrze współgra z Cait dzięki jej pułapkom. Idealna postać do premade bot. Ale ogólnie tak jak poprzednicy Leona Thresh Braum picki, które nie zawodzą.

Opublikowano

gram praktycznie tylko na supporcie, Zyra jest dla mnie najlepszym supportem. Dlaczego ? W late jej roślinki biją po 200 z AA , posiada snera na E , nasionka dają wizję , strasznie silne Q. gdy wbijesz 3 lvl jesteś prawdziwym potworem. Używasz E+W+Q+W i enemy ADC pada. Polecam przetestować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...