Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nauczyć się lepiej grać?

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam heheszki, otóż mam taki problem. Jestem ad kierry na poziomie d1-d2 ale po prostu za mocno greeduje w skillu to ja jestem klonem krula iMby, i przez to przegrywam giereczki, bo wiem co on zrobi w takiej sytaucji i przez to zazwyczaj jest lost. I nie wiem jak się poprawdzić, bo sam swoich błędów nie mogę analizować bo mówię " Ja to dobrze zrobiłęm, tylko mój supp mógł mocniej zaorać i by był double ", a jak gram duo bot to każdy powie że normalnie gram, ale ja to czuję kuzwa ze mnie w myslach wyzywaja jakie gowno. Dacie jakies porady?

Opublikowano

A nie uczysz się na własnych błędach? :x Skoro byłeś zbyt greedy i zginąłeś, to następnym razem nie bądź greedy i nie giń :D. Pooglądaj sobie stream gosu / wildturtle / chaoxa i zobacz jak oni grają na adc..A to jak grasz, to ty sam powinienieś ocenić. Skoro utrzymujesz się na poziomie d1-d2 to znaczy, że raczej nie grasz gorzej niż inni.. Analizuj każdą swoją śmierć i pomyśl w jaki sposób mógłbyś jej uniknąć / zrobić coś lepiej.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Streamów NA nie oglądam, bo poziomu nie ma i D1 EUNE>D1 NA. Popatrzyłem sobie na streama gosu i ludzie tam robią błędy na poziomie silvera, a jak ktoś zrobi taki błąd to każdy " MOLY HOLY THAT VAYNE " jak np gosu grał :> A Nie mak jak analizować, bo widzę że zrobił bym doubla, ale padłem bo supp ma raka ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...