-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
piwko007
piwko007
Witam mam pewien problem po zakupieniu tego otóż chłodzenia Raijintek NEMESIS oraz tej otóż karty graficznej Radeon R9 270 MSI 2GB DDR5 DVI&HDMI&DP komputer zaczął świrować poprosiłem znajomego który zna się na składaniu by mi go złożył próbowałem sam lecz mi to nie wychodziło (zmieniłem też obudowę lecz nie pamiętam nazwy to raczej mało istotne). Do rzeczy gdy temperatury na procesorze sięgają 44+ dostaje blue screena zapodaj.net/c49b3d51489d2.jpg.html zapodaj.net/df591f814581a.jpg.html. Gdy zaczynam grać w jakiekolwiek gry po pewnym czasie wywala mi coś takiego zapodaj.net/d237b54da0fcb.png.html zapodaj.net/ded6c1c322df4.png.html(oczywiście im słabsza grafa w grze tym mogę dłużej pograć) oto mój cały sprzęt
CPU: AMD PHENOM II 4X 965
GPU (grafa) : Radeon R9 270 MSI 2GB DDR5 DVI&HDMI&DP
Chłodzenie: Rajintek NEMESIS
Ram : 4gb
Płyta Główna: Asrock 970PRO3
Win7 Ultimate
Najnowsze sterowniki i aktualizacje do windowsa, gdy takie dziwne coś się pojawia w grze oraz do tego jest mega hałas w słuchawkach wyłącza się większość programów np: skype, dana gra w którą akurat gram , po resecie kompa obraz na filmach itd. się ogarnia.
Proszę o pomoc nie wiem czy to wina karty czy płyty głównej oraz nie wiem jak to naprawić.
P.S Pozdrawiam tych którym chciało się to wszystko czytać
Sygnatury brak z powodu nauki ;3
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.