Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wspólne tworzenie skryptów - amator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie

dziś rozpocząłem swoją przygodę z programowaniem lua. po kilku godzinach powiem szczerze iż jest to bardzo ciekawy świat ... oczywiście jeśli nie jest się w tym solo.

wszyscy koledzy idą na latwizne, biorą cracki i całymi dniami grają. ja chcę coś nowego ;)

szukam również takiej osoby która chciałaby rozpocząć swoją przygodę z lua. tworzyli byśmy wspólne skrypty, udostepniali je itd :). myślę że to fajna sprawa. w dodatku nowe umiejętności w życiu się przydadzą

hmmm, zapraszam chetną osobę na gg 50938231 bądź pw.

szukam osoby która jest w tym amatorem. nie chcę mieć geniusza. grunt to zabawa a efekty przyjdą same :)

rbd2t1.png

Opublikowano

pewnie będziecie robić jakieś małe skrypty, team na to nie jest potrzebny, ale jak chcecie

jbc to zawsze moge pomoc.

wiesz. skryptu pokroju CW czy chociażby Syndry hondy nie napiszemy, no ale myślę że z biegiem czasu umiejętności będą wystarczające aby pisać skrypty, które będą używane przez jakąś część graczy. sam już pracuję nad skryptem na gragasa gdyż beasty nie wszystkim działa

mam już combo, harass ( z prodiction ). teraz jeszcze pull'ek i myślę że wyśle go jakiemuś devowi aby przetestował i ewentualnie lekko zmodyfikował kod :)

ps. ryze mi siebie udał xD. OW działał mimo że w kodzie nic o nim nie dałem, a cały kod czyli combo i menu ni działało xD. maine skill is so op :D

ps dziękuje. w razie problemów będę wiedział gdzie się zwrócić :)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...