Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem KLATKUJE MI MICROVOLTS

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Co ok. 10 minut jak sobie gram eliminacje to zaczyna klatkowac mi microvolts. MS podnosi sie o 150 ms. I mi laguje cale microvolts (lagi i microvolts w spowolnionym tempie... Jak skcze mam wrazenie, ze latam...) Na drugim koncie lagow nie mam... Relog pomaga lub po przeczekaniu 5 min. Wyobrazcie sobie granie cw w spowolnionym tempie...

i to jest na wszystkich typach nie wiem co jest powodem. grac sie nie da! jak wychodze z cw to inne dzieci mysla, ze jestem tchorzem, ale ja je do 0 rozwalam bez lagow... mnie podczas lagow melee nawet rozwalicie...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Z tego co wiem cale microvolts bazuje na Internet Explorer. Moze dlatego laguje, ze mam starą wersje tej przegladarki? A może dlatego, ze mam w hu... stary launcher? Moze reinstal by sie przydal? Jak wejde w microvolts i dam "direct download" to sie pobierze nowa gra, zainstaluje ją i dalej bedzie sie cos aktualizowac? Czy zainstaluje i gram bez aktualizacji? Nie bedzie tak samo jak w "manager download"? Szkoda, że mv nie ma na telefon na tableta na androida...

Opublikowano

Może przestarzała karta graficzna, procesor, słabe taktowanie, wolne połączenie... jeżeli nie to to zrób reinstal i zmień położenie folderu micro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...