Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki windows

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mogę się zdecydować, na którym systemie będzie wszystko stabilniejsze i lepiej chodziło.

Mój sprzęt:

n1DwLbL.jpg

Chodzi mi o granie przedewszystkim.

Posiadam oryginalnego w7 64bit i oryginalnego w8 upgrade packa. Po prostu nie wiem który system będzie lepszy.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Win 8 mniej obciąża sprzęt, więc jeśli nie masz żadnych problemów ze sterownikami czy cuś na 8.1, to zostaw.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Używam w8.1 i używałem w7 jeśli mam być szczery to na 7 nie dość że komp się szybciej odpalał to chodził stabilniej ale za pewno gdzieś tam w głębi chodzi szybciej tylko nie tam gdzie trzeba >.<

8.1 zawsze możesz przerobić na wygląd w7 :D.

graphic.png
Opublikowano

Nie zgodzę się, jeśli chodzi o czas rozruchu ósemka jest szybsza od siódemki, co do gier praktycznie różnice nie odczuwalne.

Prawdopodobnie będę niedługo znowu na w7 wracał bo mnie 8.1 wnerwia (flash na tym to istna magia więcej zwiech niż na 7). Więc jeśli chcesz mogę nagrać calutki start windows 8.1 i potem 7 : )

graphic.png
Opublikowano

Prawdopodobnie będę niedługo znowu na w7 wracał bo mnie 8.1 wnerwia (flash na tym to istna magia więcej zwiech niż na 7). Więc jeśli chcesz mogę nagrać calutki start windows 8.1 i potem 7 : )

okej, czekam

http://pclab.pl/art55136-3.html

ps. też kiedyś miałem 7 teraz 8.1 =)

jakoś nie narzekam.

Opublikowano

Dla mnie 8 jest wygodniejsza.

Zainteresuj sie OSX86 (hackintosh, czyli mac os x na pc), dziala dosc dobrze ;) Bardzo czesto lepiej od windowsa

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

Dla mnie 8 jest wygodniejsza.

Zainteresuj sie OSX86 (hackintosh, czyli mac os x na pc), dziala dosc dobrze ;) Bardzo czesto lepiej od windowsa

Kompatybilność gier jest po prostu prze boska >.<

graphic.png
Opublikowano

Kompatybilność gier jest po prostu prze boska >.<

Nie pisal pod co potrzebuje komputer.

Mi to wystarcza (grafika i programowanie, czasem pogram sobie w jakas gierke ze steama)

Edit.

Dobra jednak pisze pod co...

Na osx tez jest sporo gier xD

A jezeli chodzi o windowsa 8 to gry mi dzialaky tak samo jak na 7 (testowane na csgo i minecrafcie)

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...