Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roc vs gmb

JDragon zyje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Zegee Widac psychofan.

szkoda mi juz nawet komentowac gry gambitu. jestem za nimi od sezonu 2, a teraz to robią takie podstawowe błędy. Nawet jak jeszcze bylem na platynie nikt nie robił takich błędów, oni w ogóle nie doceniają nikogo, ale cóż mam nadzieję że wygrają kolejne mecze.

<>

Opublikowano

@Zegee Widac psychofan.

szkoda mi juz nawet komentowac gry gambitu. jestem za nimi od sezonu 2, a teraz to robią takie podstawowe błędy. Nawet jak jeszcze bylem na platynie nikt nie robił takich błędów, oni w ogóle nie doceniają nikogo, ale cóż mam nadzieję że wygrają kolejne mecze.

Psychofan? Prosze Cie. Zagrali bardzo dobrze pod koniec, nie powiesz, ze nie. btw Darien jest tak bardzo c*****y

Opublikowano

Ja tez byłem za czasów alex icha, M5. Teraz ssą pałe, jak alex wspomniał zabrakło tego klimatu co kiedyś. Ale w meczu polska, trzeba być za swoimi :) Jeszcze raz gg, lulu z mida przegrała gierke, przypadeg ?

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Psychofan? Prosze Cie. Zagrali bardzo dobrze pod koniec, nie powiesz, ze nie. btw Darien jest tak bardzo c*****y

Bardziej gambit zrobił zły ruch.

Overpow przegrywał mida, i widać ze nie umie grać tfem, jankos został ograny na samym poczatku.

<>

Opublikowano

Roccat zajebiście zagrało ostatnie minuty, ale dużo akcji spieprzył overpow. Tak czy siak, GG.

Opublikowano

Polacy na początku zjebali czy nie to juz przeszłosć ,  pózniej  wzieli sie w garść i pokazali że umią grać jestem za Roccat od początku.

Opublikowano

Po minie Diamonda można wnioskować, że w przypadku nie zakwalifikowania się ponownie do LCS team się rozpadnie albo ostro zmieni skład, a szkoda. Gambit niczym nie przypomina już starego M5/Empire.

Opublikowano

poor poor diamond ;<

zagrali bardzo slabo late, nie maja shoot callera co widac, ten team nie ma pomyslu na siebie, nie sadze  by dotrwal do kolejnego spiltu

­

Opublikowano

@Zeege co jak co, ale GMB lepiej zagrali spotkanie. Po prostu zrobili jeden błąd i Roccat go wykorzystało. Przed rodakami wciąż dużo gracy by grać na dobrym poziomie.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ma ktoś może miejsce gdzie mogę obejrzeć powtórkę? Prosiłbym o link :).

Roccat raz przegrywa raz wygrywa ,ale za to jak wygrywają to w spektakularnym stylu ,dlatego chciałbym zobaczyć ten mecz ,gdyż musiał być b. fajny :).

Opublikowano

@Zeege co jak co, ale GMB lepiej zagrali spotkanie. Po prostu zrobili jeden błąd i Roccat go wykorzystało. Przed rodakami wciąż dużo gracy by grać na dobrym poziomie.

Gdyby lepiej zagrali to by wygrali, ta gra polega na wykorzystywaniu błędów przeciwnika.

Gambit to już nie to samo co kiedyś, nie ma tam kto prowadzić gry.

Opublikowano

Gdyby lepiej zagrali to by wygrali, ta gra polega na wykorzystywaniu błędów przeciwnika.

To ze przegrali gre to nie znaczy ze zagrali gorzej bo wyjebali sie w late gamie gdzie czas respa jest dlugi a roccat wypierdalali sie przez cala gre

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To ze przegrali gre to nie znaczy ze zagrali gorzej bo wyjebali sie w late gamie gdzie czas respa jest dlugi a roccat wypierdalali sie przez cala gre

Skoro się wypierdalali całą grę to jakim cudem dotrwali do late?Przeczysz sam sobie, Roccat po prostu wykorzystał błąd, a gambit, który kiedyś był potęgą Late teraz jest kupą, niestety.

Opublikowano

GMB miało przewage w early i late,roccat miał przewage mid game. Ogólnie tutaj ostro zadziałał team composition. Oni mieli Lulu a my mielismy tf i to jeszcze over gral tym tf...

Opublikowano

GMB miało przewage w early i late,roccat miał przewage mid game. Ogólnie tutaj ostro zadziałał team composition. Oni mieli Lulu a my mielismy tf i to jeszcze over gral tym tf...

czemu mowisz 'my' tak jakbyś był jednym z nich?

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...