Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam kłopot :D

Planuję zakup taniego smartfona z androidem, i aktualnie myślę nad SONY Xperia E oraz LG L3 II, który z nich wybrać? Możecie także doradzić jakiś inny. Telefon chciałbym używać m.in. do przeglądanie internetu (głownie fb) oraz w miarę dobry do słuchania na słuchawkach. :)

BUDŻET: 200zł. :D

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Overmax Vertis, lub 100zł dołożyć do GoClever Quantum 4

Opublikowano

Za to nie kupisz dobrego telefonu, zawiedziesz się tylko.

Wiem, że za to nie kupie jakiegoś zajebistego telefonu tj. S4

Ale po prostu potrzebuję telefon i nie jest mi potrzebny jakiś zajebisty, po prostu ma być dobry. Jeżeli ktoś jeszcze ma zamiar pisać takie posty, to niech się powstrzyma. DZIĘKUJE!!! :)

Chodzi Ci o Vertisa 01 czy 02? :)

Opublikowano

GoClever'a polecam. Kupiłem zestaw tablet + telefon. Tablet c*****y, a telefon jak za taką cenę to na prawdę fajny. Nawet gry odpalają :D

simply.4557.gif

Opublikowano

Naprawdę niezły, lecz zastanawia mnie jedno, czy szybko się nie zepsuje, jak narazie rozważam nad jego kupnem.  :P

GoClever'a polecam. Kupiłem zestaw tablet + telefon. Tablet c*****y, a telefon jak za taką cenę to na prawdę fajny. Nawet gry odpalają :D

A jakiego GoClever'a kupiłeś?

Opublikowano

Naprawdę niezły, lecz zastanawia mnie jedno, czy szybko się nie zepsuje, jak narazie rozważam nad jego kupnem.  :P

A jakiego GoClever'a kupiłeś?

Szybko się zepsuje, ale o takim budżecie nawet nie myśl.

Opublikowano

Wiem, że za to nie kupie jakiegoś zajebistego telefonu tj. S4

Ale po prostu potrzebuję telefon i nie jest mi potrzebny jakiś zajebisty, po prostu ma być dobry. Jeżeli ktoś jeszcze ma zamiar pisać takie posty, to niech się powstrzyma. DZIĘKUJE!!! :)

Ale nie będzie nawet dobry. Będzie słaby. Czego ty nie rozumiesz w tym stwierdzeniu?

RAsfepN.png
Opublikowano

A co sądzicie o LG Swift L3 II?

Opublikowano

Radzę nie brać ani LG L3 II ani Sony Xperia E ; ten drugi miałem okazję naprawiać i szczerze powiem, że wyświetlacz to tragedia, barwy wyglądają na "sprane" co nie powinno mieć miejsca. Jako, że masz taki budżet radzę Ci zapolować na okazję (licytację) na allegro i kupić telefon Huawei Y300, może nie jest to szczyt marzeń, jednak ten telefon ma już dwa rdzenie, co przynajmniej zapobiega lagom. Jest to najlepszy wybór jeśli chodzi o ten segment cenowy, miałem go przed moją Xperią M i szczerze polecam.

PS: Mogę również polecić SE Live With Walkman za 150zł dorwiesz w idealnym stanie, jest znakomity jednak ma jeden rdzeń, nie tak jak powyższy model.

Opublikowano

A gwarancja? Oni nawet nie mają części do swoich produktów. Nie polecam tej firmy, bo u nich nie ma czegoś takiego jak gwarancja. Oddawałam wielokrotnie, wymieniali mi tylko sprzęt na używany i udawali, że jest ''naprawiony''. Oni stosują taktykę tzw. zamiana urządzeń. Wraca do ciebie urządzenie które ktoś oddał do gwarancji. Co do tematu to ja bym raczej szła w stronę firmy sony. 

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Radzę nie brać ani LG L3 II ani Sony Xperia E ; ten drugi miałem okazję naprawiać i szczerze powiem, że wyświetlacz to tragedia, barwy wyglądają na "sprane" co nie powinno mieć miejsca. Jako, że masz taki budżet radzę Ci zapolować na okazję (licytację) na allegro i kupić telefon Huawei Y300, może nie jest to szczyt marzeń, jednak ten telefon ma już dwa rdzenie, co przynajmniej zapobiega lagom. Jest to najlepszy wybór jeśli chodzi o ten segment cenowy, miałem go przed moją Xperią M i szczerze polecam.

PS: Mogę również polecić SE Live With Walkman za 150zł dorwiesz w idealnym stanie, jest znakomity jednak ma jeden rdzeń, nie tak jak powyższy model.

Zastanawiam się nad tym SE Live with Walkman, co o nim sądzisz, wytrzymały, bateria długo trzyma? xD

Opublikowano

Procesor SE Live WW to Qualcomm MSM8255 1 rdzeniowy Scorpion 1ghz z Adreno 205 + 512 mb ram.

Ekran 3.2 cala wykonany w technologi TFT

Bateria 1200mAh. Wystarczy na 2,5 dnia normalnego użytkowania ze względu na niewielki ekran.

Aparat 5MPx

Podsumowując telefon jest bardzo dobry jak na te "starszej" generacji, jest wytrzymały.

Od siebie polecić jeszcze mogę Sony Ericsson Xperia Neo V oraz HTC Desire Bravo, choć w tym drugim bateria jest kiepska. Pisz jakbyś chciał się coś o nich więcej dowiedzieć.

Opublikowano

Polecam Kruger&Matz Move ;) Ceneo pokazuje od 290zł. Spadł x razy i nic mu nie jest ;) Troszkę rogi poobijane. Chodzi szybko i stabilnie. Czysty android. Co jakiś czas aktualizacja systemu. 4 rdzeniowy procek 1,2GHz. Minusem jest bateria. Przy dużym użytkowaniu (WiFi + YouTube - max 2h), ale przy takim jak ja, że od czasu do czasu jakiś sms, chwile na facebooka i codziennie po ~2h muzyki styknie na 2-4dni

btw. Dual sim, współpracuje z Aero2. Od 6miesięcy (bo ok .tyle go mam) miał 1-2 resety ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...