Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morgana.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie, sam mainuje Morganę ale na supporcie, jednak czasami gram nią na midzie. W obecnej mecie jest jednym z najlepszych supp, dzięki tarczy, która kontruję Blitza, Thresha i Leone.

Opublikowano

morgana defensywna postać ja polecam taką syndrę albo cassio na bolu : 3

Wez wypi*****laj i nie naklaniaj szma*o na bola ludzi...

Morgana na midzie jest slaba. Latwo ominac klatke, a z ulta wystarczy wyflashowac lub uzyc escape wbudowanego w champa jak lb, yasuo, kata

Opublikowano

morgana

nic ją nie zabijesz a przynajmniej trudno to zrobic

ciezko ją zabic ap champem, ad radzą sobię z ją nieźle

sustain

dobry ult w tf

niezly dmg z q czy r, w tez malo nie bije

tarcza op

postac bardzo ciekawa, ma wady jak i zalety, nadaje sie do mainowania

­

Opublikowano

Ostatnio gralam nią tylko na supp, przyszło mi na mid'a i strasznie ciężko było trafić z q, ale ogólnie dobra jest na mid'a. Tylko trzeba wiedzieć, kiedy użyć ult, do tego Zhonya. Dobry dmg, przydatna w tf. Również polecam ją, ale bardziej na supp :p

Opublikowano

Wez wypi*****laj i nie naklaniaj szma*o na bola ludzi...

Morgana na midzie jest slaba. Latwo ominac klatke, a z ulta wystarczy wyflashowac lub uzyc escape wbudowanego w champa jak lb, yasuo, kata

43251513437164936398.jpg

Słaba w c**j :D (Grane na lissandre i lulu bo się co chwile swapowały xD Poziom platynka 1 ;)

@top

Czy na mida nwm ale napewno w dobrych rękach nie odstaje od innych ;)

Opublikowano

Nie odstaje hmm, ulti jest bardzo, ale to naprawde bardzo dobre jak budujesz morgane pod ap ( flash in->r->zhoniya ) i kazdy ma po pol hp, a ci co nie uzyli skilla aby uciec maja polowe hp i stuna, gorzej ma bez r, bo jedynie q robi tak naprawde dmg ( to znaczy - w robi ale to tylko wlasnie jak trafi z q ), q+w combo moze wziac z pol hp, ale mowie - gdyby nie to ulti, to bylyby o wiele lepsze postacie do tego - na przyklad ziggs 2 bombki ktore latwiej trafic i sa czesciej niz morgany q+w no i ma jak uciec. a morgany q wcale latwo sie nie trafia, a na supporcie robi prawie to samo z tego q(wystarcza aby zabic gdy jest team, jak nie to nic nie zrobisz)

Opublikowano

Nie odstaje hmm, ulti jest bardzo, ale to naprawde bardzo dobre jak budujesz morgane pod ap ( flash in->r->zhoniya )

Nie wiem tylko na uja zhonya, chyba żeby uciekł.

Co do morgany, tylko support na midzie ssie pytke. :v

Opublikowano

Nie wiem tylko na uja zhonya, chyba żeby uciekł.

Co do morgany, tylko support na midzie ssie pytke. :v

Na midzie ssie pytke ? Zhoynia zeby uciekli ? mam wrazenie ze z tego golda szybko nie wyjdziesz ;(

Zhoynia na ulcie iż ponieważ że jak się na cb focus cały rzuci to używać a ult robi swoje :) (ofc są boby które odrazu flash ulti zhoynia, ale ty się do nich nie zaliczasz prawda ? :))

Na midzie nie ssie pytki jest w uj mocna ale nie na każdą postać i nie pod każdy team comp... 

Wyobraź sobie co miała by morgana grając na fizza, lb a co na annie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...