Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowa rekrutacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj było ogłoszenie listy kandydatów przyjętych do szkół średnich. Dostałem się do technikum na profil taki jaki chciałem, lecz z pewnych powodów chciałbym się przenieść do liceum na profil wojskowy. Zostało przyjętych tyle uczniów ile było miejsc i nie zostało przyjętych około 10. Czy mam szansę przenieść się do tej klasy liceum czy już nie da rady? Niedługo odbywa się dodatkowa rekrutacja i może tam dałoby radę. Próg punktowy mam znacznie przekroczony.

Opublikowano

Jeżeli po terminie składania oryginalnych dokumentów nie będzie tam miejsca to niezbyt. U mnie w mieście to tak działa, teraz składamy oryginalne i potem szkoły ogłaszają gdzie są wolne miejsca dla osób, które mimo tego że się dostały nie złożyły oryginalnych dokumentów.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Jak się przeniesiesz do mundórowej to wiedz, że to będzie największy błąd chyba w życiu. Po tym nic kompletnie nie masz oprócz certyfikatu strzelectwa i pierwszej pomocy. Do policji iczy wojska i tak będziesz wszystko od nowa robił. A tyle co Cie w tym LO nauczą to musztry pewnie i jakieś tam sztuki walki chyba z grubsza abyś wiedział co nie co i tyle. Taka szkoła nie ułatwia dostania się do służb. A po technikum masz zawód, możesz też złożyć papiery do wojska czy gdzieś, możesz pracować i studiować, możesz pójsc na studia podoficerskie i potem do wojska. Ale zawsze masz zawód!

Opublikowano

Jak się przeniesiesz do mundórowej to wiedz, że to będzie największy błąd chyba w życiu. Po tym nic kompletnie nie masz oprócz certyfikatu strzelectwa i pierwszej pomocy. Do policji iczy wojska i tak będziesz wszystko od nowa robił. A tyle co Cie w tym LO nauczą to musztry pewnie i jakieś tam sztuki walki chyba z grubsza abyś wiedział co nie co i tyle. Taka szkoła nie ułatwia dostania się do służb. A po technikum masz zawód, możesz też złożyć papiery do wojska czy gdzieś, możesz pracować i studiować, możesz pójsc na studia podoficerskie i potem do wojska. Ale zawsze masz zawód!

masz zawod - technik lodziarz, i masz papierek potwierdzajacy twoje zdolnosci w zakresie robienia lodow, programowania w HTML i administracji sieci jednokomputerowej, tez tak chce!

Witam!

Dzisiaj było ogłoszenie listy kandydatów przyjętych do szkół średnich. Dostałem się do technikum na profil taki jaki chciałem, lecz z pewnych powodów chciałbym się przenieść do liceum na profil wojskowy. Zostało przyjętych tyle uczniów ile było miejsc i nie zostało przyjętych około 10. Czy mam szansę przenieść się do tej klasy liceum czy już nie da rady? Niedługo odbywa się dodatkowa rekrutacja i może tam dałoby radę. Próg punktowy mam znacznie przekroczony.

moi znajomi przenosili sie we wrzesniu do innych szkol, klas. szkoly wojskowe to syf, tzn te LO z profilami policyjnymi czy wojskowymi, czy strazackimi, bedzie musztra, wf, i wyjebane w przedmioty, tam sie liczy k***a tylko wf, to takie zawodowki posrod liceow, mature zdaje tam po 10 ludzi z 30 XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...