Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ekipy do stworzenia servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Poszukuje ekipy do stworzenia nowego servera Metin2, szukam ogólnie ClientMastera, Technika oraz WebMastera.

Mam brak wymagań co do wieku ale dobrze by było aby osoba ta miała chociaż 16lat i pojęcie o tym co robi.

Posiadam pliki serwerowe Niesmiałego oraz tworze wszystko na hamachi, gdy pracę będą dobiegały końca planuje postawić serwer Dedykowany.

Chwilowo trzeba ogarnąć wszystkie podstawy oraz pomyśleć nad typem serwera oraz fabułą.

Zrobienie tego wszystkiego mi jako jednej osobie zajęło by to wieki dlatego piszę o waszą pomoc :)

Znam się (Może nie na wysokim poziomie) ale ogólnie na wszystkich myślę że wystarczająco.

Trochę o mnie:

Mam na imię Patryk lat 20 ( niedługo :) 28 lipca )

Tworzyłem już wcześniej parę swoich projektów ale przez szkołę i brak czasu musiałem zrezygnować.

Jakby ktoś chciał dowiedzieć się czegoś więcej zapraszam pisać w temacie, priv bądź na gg.

Jeśli masz swoje pliki bądź znasz lepsze zapraszam a rozważymy to :)

Kontakt:

gg: 17896823

Temat będzie edytowany w celu poprawienia estetyki oraz dodania grafiki, Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...