Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dayz Standalone - sterowanie

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy mógłby mi ktoś wyjaśnić sterowanie (interakcje postaci z przedmiotami i budynkami) ponieważ w DayZ mod było to chyba bardziej ogarnięte i mam z tym mały "problem". Dokładniej moge wyjaśnić na ts: ts-wygoda.pl kanał "Ekskluzywne Disco Polo"(49) albo skype: kamo9955

Opublikowano

Chodzi mi np o zamykanie i otwieranie drzwi - scrolluje, klikam LPM i nic sie nie dzieje. Tak samo z podnoszeniem itemów, w opcjach patrzyłem kilka razy i zmieniałem to bez skutku...

Opublikowano

Nie klikaj LPM tylko "F". W DayZ Standalone to domyślny klawisz akcji. Ekwipunek otwierasz TAB'em. Jeśli masz już broń w rękach i chcesz jej użyć to musisz ją najpierw podnieść. Robisz to klikając spację.

Opublikowano

Chodzi mi np o zamykanie i otwieranie drzwi - scrolluje, klikam LPM i nic sie nie dzieje. Tak samo z podnoszeniem itemów, w opcjach patrzyłem kilka razy i zmieniałem to bez skutku...

"F", możesz też "TAB" zbierać.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...