Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra sie nie wlacza

aleker8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam taki problem po raz 1 pobieram aiona, pobralem te 9 pakietow poczym wylaczylo mi sie to "menu" z tymi pakietami, odpalam gameforga, aiona i jest tam napisane na szarym pasku rozpoczeto,ale juz czekam jakies 10min i nic . Pomoze kots, z gory dzieki.  :D

Opublikowano

Serdecznie nie polecam nikomu tej gry, gram w nią od 4 dni łącznie z pobieraniem i robi ona wszystko żeby obrzydzić mi i wybić z głowy granie w Aion. Do tej pory miałem chyba wszystkie możliwe błędy kończąc na black screenie i niemożności zrobienia czegokolwiek z plikami gry bez ponownego pobrania całości.

Opublikowano

Serdecznie nie polecam nikomu tej gry, gram w nią od 4 dni łącznie z pobieraniem i robi ona wszystko żeby obrzydzić mi i wybić z głowy granie w Aion. Do tej pory miałem chyba wszystkie możliwe błędy kończąc na black screenie i niemożności zrobienia czegokolwiek z plikami gry bez ponownego pobrania całości.

Dobry komp to podstawa,a sadzac po bledach takowego nie posiadasz. Przed instalacja radze zagladac do wymogow systemowych ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...