Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Mapa

Gość Akkusativ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz będziesz wszystko od zagraniczniaków wrzucał?

Ogl. mapka ładna ale zastosowanie nie widze

A ty musisz KAŻDY temat w tym dziale komentować? Uwierz mi, nikogo twoje zdanie nie obchodzi.

Osobiście, widział bym tu M2 - oryginalny i bardzo interesujący wygląd miasta. 

Opublikowano

A ty musisz KAŻDY temat w tym dziale komentować? Uwierz mi, nikogo twoje zdanie nie obchodzi.

Osobiście, widział bym tu M2 - oryginalny i bardzo interesujący wygląd miasta. 

Jeżeli jest to ctrl+c ctrl+v z innego forum to owszem Muszę.

xxx

Opublikowano

Bardzo mi się podoba, jest taka klimatyczna :D

Jedyne co by zmienił to położył kilka tekstur (pomieszał) je aby ładniej to wyglądało.

Opublikowano

Z Metin2Sekai ....

Jak ją znajde dam Edita [Zródło podam]

Zamkneli czyba tą strone :/

Opublikowano

Jeżeli jest to ctrl+c ctrl+v z innego forum to owszem Muszę.

Weź zmień avatar i sygnaturke, bo mnie to strasznie wkurwia... Próbujesz nabijać posty czy jakoś zabłysnąć wśród swoich kolegów? Wszystko co tu ktoś wstawia jest komentowane przez Ciebie, jeśli ten niekonstruktywny lament można nazwać komentarzem.

@top, mapa bardzo ładna. Gdyby mi brakowało jakiejś to na pewno bym użył.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Istne kopiuj wklej nawet ss ;p Zawsze się podaje źródło i autora pracy.

xxx

Metin2Dev.

Nie z dev tylko z inforge... poza tym to nie jest wielka tajemnica, ja chce tylko udostepnic to innym aby mogli to sobie wykorzystac... jak ktos chce zrodlo to moge podac. Pozdro.

Opublikowano

Nie z dev tylko z inforge... poza tym to nie jest wielka tajemnica, ja chce tylko udostepnic to innym aby mogli to sobie wykorzystac... jak ktos chce zrodlo to moge podac. Pozdro.

Niestety niektórzy nie rozumieją że są ludzie którzy widzą Mpc i nic więcej. Mapke widziałem dawno ale jest bardzo ładna. Łapaj Like ;)

Opublikowano

z tego co pamiętam na devie był napisanie "this map was created for metin2dev" no ale co tam polaczki i tak wrzucą.

Opublikowano

SPT SPT SPT < - Wiadomo o co chodzi.

Pamiętaj o twórcy, inaczej jest to uznawane za plagiat.

To, że nie napisał kto jest twórcą? Podpisał się, że to jego mapa? Najpierw zrozum co to znaczy, dopiero później wybijaj się przed tłum.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Dość fajnie się prezentuej, nie ma ona żadnych bugów z teksturami ani nic? Moze ją użyje u siebie, zobaczymy. ;-0

jest ona używana na serwerze Argentus.pl i jak narazie 0 bugów :) miło się expi jeżeli się ją doda na odpowiedni serwer oraz na odpowiedni poziom + jeszcze moby

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak dodalem to jak sie tp'lem na ta mapke to pasek ladowania na 10-15% sie zatrzymuje a gra wyłącza syserr: 0723 12:45:01707 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

0723 12:45:07193 ::  CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 4067

0723 12:45:07193 ::  CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 4068

0723 12:45:08570 :: CreateFromMemoryFile: Cannot create texture
0723 12:46:14841 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=ArbanaUpdate\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR ĆÄŔĎŔĚ ľřŔ» °ˇ´ÉĽşŔĚ ¸ą˝Ŕ´Ď´Ů.
0723 12:46:14841 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type
0723 12:46:14841 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...