Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdz Umiejentnosc

NeutralnyHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam morzecie mi napisać podobną strone do multimc.pl jezeli napiszecie mi strone to dam wam like i dobra opinie !

Daje Like bo moge 

Minecraft - zarzadzanie-serwerem

Opublikowano

Na pewno nikt ci nie napisze strony za darmo. Jak już to miec kasę -.-

76561198080634342.png

Opublikowano

Strony za darmo Ci nikt nie napisze. Musisz mieć PLN w kieszeni (minimum 100zł) i ogarniętą ortografię bo "morze" jest szerokie i głębokie a ""umiejentnosci" to tak napisał by zwykły koleszko z ulicy pisze się "umiejętności" no ale co ja wiem i tak zaraz pewnie hejty polecą od Ciebie na mnie ;) Moja opinia? Jak ktoś bez umiejętności ortografii może prowadzić stronę ._.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

tak jak wyżej. Za darmo fachowca w Polsce nie znalazłem. 

Koszt prostej strony to ok 100-300zł, więc grzebiesz po kieszeni i piszesz zlecenie, lub szukasz darmowy szablon i masz stronę :)

laska.png

Opublikowano

Coś Wam się w dupach poprzewracało za przeproszeniem.

To jest jakiś szablon bootstrapowy, facebookowy widget i rconem pociągnięte z jakiegoś plugina statystyki,

forum mybb gotowiec, bany widać od razu że ze stron plugina spolszczona strona / przerobiona (no chyba ,że się mylę

to nawet nawet, logowaniem curlem nic specjalnego chociaż to najtrudniejsza rzecz w tym portalu w sumie.

Zlepka gotowców nie dałbym więcej jak 70 pln, bez konfiguracji.

mody śpią czy jak, spamowisko się zrobi w najlepszym wypadku zaraz.

NA FORUM JEST ZAKAZ HANDLU, PRZYPOMINAM.

Opublikowano

@LastPhoenix450

Co nie zmienia faktu, iż koder poświęca swój czas na stworzenie strony. 

Nikt tutaj nie handlował, niektórzy jedynie podali cenę, jaką należałoby zapłacić za zrobienie strony. 

Nie rozumiem takiego przypierdalania się, jeśli uważasz, że w wątku robi się SPAM albo offtop, to zgłoś wątek, zamiast pisać, że komuś się przewraca w dupie. Ewentualnie, złóż podanie na moda. 

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...