Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dlaczego?

Nici Nic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie moge kupic nowego championa  mam kasy  ile trzeba  i tam gdzie sie kupuje pisze -niedostępny. moze  mi ktos to wytłumaczyc?  

Opublikowano

O jakiego championa chodzi?

Bo Ahri Diana i Heimerdinger zostali wyłączeni na jakiś czas bo mieli błędy.

A jak nie to kupujesz w sklepie czy w tej liscie bohaterów?

Opublikowano

Możesz napisać do supportu  że masz błąd , lub przeinstalowac gre.

Opublikowano

ktos ma tez tak samo bo moze jest to związane z : 

Bo Ahri Diana i Heimerdinger zostali wyłączeni na jakiś czas bo mieli błędy.

kupujesz w sklepie czy w tej liscie bohaterów?

tu i tu mam tak samo :

gold :??? rp :???  odblokuj bohatera - niedostępny  

ktos jeszcze tak ma czy nikt ? 

Nowicjusz
Opublikowano

@Nici nic
Zapewne Riot coś robi z serwerami :P

Kiedyś była podobna sytuacja, zablokowali niektóre postacie do kupienia, bo były z nimi bugi - Tak samo z możliwością grania nimi.

gc2banner2.png

Opublikowano

Raczej pierwszy raz takie cos widze , wiec mowie ,reinstall lub support, lub tak jak up poprostu poczekaj.

Opublikowano

@Nici nic

Zapewne Riot coś robi z serwerami :P

Kiedyś była podobna sytuacja, zablokowali niektóre postacie do kupienia, bo były z nimi bugi - Tak samo z możliwością grania nimi.

wiem ze riot zablokowal na pewien czas  Ahri Diana i Heimerdinger bo mieli błędy. ale czemu zadnej postaci  nie moge kupic ? 

Opublikowano

wiem ze riot zablokowal na pewien czas Ahri Diana i Heimerdinger bo mieli błędy. ale czemu zadnej postaci nie moge kupic ?

Ej kolego, ułomny jesteś czy jak. Rito zablokował i c*** nie kupisz póki nie odblokuja takie to k***a trudne? Jak wiem diana miała jakiegoś buga a heim i ahri to nwm...

Opublikowano

k***a to zablokowali mozliwosc kupowania wszystkich champinów ?  wystarczy ze ktos napiszę tak lub nie   

Ej kolego, ułomny jesteś czy jak. Rito zablokował i c*** nie kupisz póki nie odblokuja takie to k***a trudne? Jak wiem diana miała jakiegoś buga a heim i ahri to nwm...

ty jestes troszke ułomny bo mi chodziło  o  dowolną postac a nie te 3 

Opublikowano

NIE, kupowanie bohaterów działa jak należy. Kupiłem Annie na EUW smurfie i bezproblemowo ją dostałem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

NIE, kupowanie bohaterów działa jak należy. Kupiłem Annie na EUW smurfie i bezproblemowo ją dostałem.

no i o to mi chodzi DZIĘKI . 

• Postmaker
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 1073 postów
  • (w koncu ktos kto umie odpowiedziec na pytanie)

czyli to cos z moim  

League of Legends :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...