Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jak miło spawn z planetminecraft :)
Sam go wrzucałem od innego użytkownika :D

A co do serwera to brak nowości, słaby drop diaxa 0.10% ftw?

;-) ;-)

Opublikowano

O jak miło spawn z planetminecraft :)

Sam go wrzucałem od innego użytkownika :D

A co do serwera to brak nowości, słaby drop diaxa 0.10% ftw?

Spawn nie jest z planetminecraft ;) ale potwierdzę że wzorowany był na tym ;)

Aby nie było że spawn jest pobierany lub coś budowniczy __CRAZY__ buduje ładny mały spawn ;)

0.10% Na diaxa hahha na start moze wbije 2 osoby ale watpie

Wbijesz nie wbijesz kto jak woli ;)

I na 100% po pewnym czasie zwiększymy drop diax nawet do 1% możliwe że 1h po starcie !

Aby potem nie zapomnieć zmieniłem drop już na 1% !

585571426179277855228.png

Opublikowano

Spawn pobrany z internetu (planetminecraft). Chwal się, że nie masz skryptów, a zapewne są tylko masz skrypt unieważniający komendy /sk i /skript. ;)

Nie wiem w sumie co powiedzieć. Serwer nie przypadł mi do gustu pod rzeczach wyżej wymienionych, ale wejdę i zobaczę czy można jeszcze jakoś pograć pomijając spawn i skrypty.

Opublikowano

Spawn pobrany z internetu (planetminecraft). Chwal się, że nie masz skryptów, a zapewne są tylko masz skrypt unieważniający komendy /sk i /skript. ;)

Nie wiem w sumie co powiedzieć. Serwer nie przypadł mi do gustu pod rzeczach wyżej wymienionych, ale wejdę i zobaczę czy można jeszcze jakoś pograć pomijając spawn i skrypty.

Jak już pisałem wyżej w temacie nie ma skryptów ! 0 skryptów ! same pluginy

Opublikowano

W temacie jest napisana prawda, nie posiadamy skryptów bo to syf... po co nam skrypty jak mamy pluginy ?. Mamy dobry serwer więc nie ma co się ograniczać :P.

Opublikowano

Serwer został otwarty! Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych! Ip: 37.187.144.19:5233

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

! ZAPRASZANIE / OPINIA !

​Jesteś naszym graczem ? Napisz opinie pozytywną lub negatywną + nick z serwera w zamian x1 Diament !

Za zaproszenie danej ilości osób czeka cie nagroda o wartości diamentów

1 osoba = 2 diamenty !

2 osoby = 4 diamenty

10 osób = VIP 7Dni

! AKTUALIZACJA !

07.07.2014 Zostaną wprowadzone aktualizacje na serwer takie jak dodanie dropa specjalne komendy typu /kamien lub /stone i wiele innych !

Opublikowano

! PRACE TECHNICZNE !

Od godziny 9:25 do 11:30 trwają prace techniczne !

Wprowadzono drop żelaza 5% ze stone komendy /stone /kamien /drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...