Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploity (jakoś tak) - szybki ban ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od jakiegoś czasu gram na skrypcie do Cassio z możliwością włączenia exploitów (jakoś tak). Bardzo się waham bo nie wiem czy to pomaga AŻ NA TYLE, żeby ryzykować banem. Wiem jak działa ta opcja, ale czy jest duża szansa na wyłapanie bana na tak niskim ELO brąz-gold ?

Warto korzystać? Wy korzystacie?

Opublikowano

Wyłącz. Jak używasz exploitow to 1 report = perm.

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Cześć od jakiegoś czasu gram na skrypcie do Cassio z możliwością włączenia exploitów (jakoś tak). Bardzo się waham bo nie wiem czy to pomaga AŻ NA TYLE, żeby ryzykować banem. Wiem jak działa ta opcja, ale czy jest duża szansa na wyłapanie bana na tak niskim ELO brąz-gold ?

Warto korzystać? Wy korzystacie?

Tak, nawet miałem kilka recordów z widocznym exploitem w diamencie ale 0 reakcji.

Pomaga dużo, uciekasz bez utraty milisekund.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czyli według Ciebie mam używać ?

Nie, ja nikomu nie każe tego używać. Kiedyś używałem ale zrezygnowałem z cassio, a tak poza tym vipa już nawet nie mam na forum.

Przy czym pamiętaj, że możesz dostać bana od RIOTu.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Exploity pomagaja w nie traceniu czasu

Opisze ci sytuacje kiedy na smurfie 15lvl (leveluje) gralem pierwszy raz ma CW i mialem domyslnie wlaczony exploit i gonilo mnie 3 podczas uciekania wbilem tripla ... Bo gdy mnie gonilo to W + Q i spam z E zza plecow ...

Nie polecam latwo wyrwac bana 1 film :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...