Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam GM/Admin/Mod Forum. Płeć: Żeńska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam kobitki do teamu na prywatny serwer Metin2.

Potrzebna mi jest osoba od zajmowania się grą oraz forum, płeć piękna z miłym głosem, ma być miła i wykazywać się profesjonalizmem. Musi posiadać TS3 i dośc sporo wolnego czasu.

GG; 49423322

Opublikowano

Tak mają ludzie którzy nigdy nie beda mieli dziewczyny w realu :)

Szkoda typa.

Kazduś.... 

Opublikowano

Drodzy użytkownicy, nakazuje zachowywać Wam jakiś minimalny poziom kultury i odpowiadać tylko wtedy, jeśli macie sobą coś do zaprezentowania.

Chyba mamy prawo do własnej wypowiedzi tak?

Jeżeli odpowiadamy w temacie to nie ważne jak. Ważne by wypowiedź była stosowana pod regulamin czyż nie?

Kazduś.... 

Opublikowano

Jeżeli odpowiadamy w temacie to nie ważne jak. Ważne by wypowiedź była stosowana pod regulamin czyż nie?

Troszkę kultury na wsi nie zaszkodzi.

Opublikowano

Troszkę kultury na wsi nie zaszkodzi.

O tym już świadczy moja osoba i jeżeli taki jestem to żaden Moderator nie wpłynie na mój charakter przez wirtualną wypowiedź.

Na wsi może mieszkasz ale ja nie.

Kazduś.... 

Opublikowano

O, o, o! Świetnie, że wspomniałeś o regulaminie.

Zanim zaczynamy pisać w danym dziale, proszę o zapoznanie się z nim, pozdrawiam ;)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tak mają ludzie którzy nigdy nie beda mieli dziewczyny w realu :)

Szkoda typa.

Masz racje, szukam GMki do wyruchania, najlepiej niech sie jakaś z Łodzi zgłosi, a teraz możesz wypierdzielać w podskokach kazdar, bo się tylko pogrążasz.

Mam jedną Administratorke, ale jedna nie wystarczy z takim czasem co Ona może poświęcić, a nie mam zamiaru dawać kolejnemu facetowi rangi, który oleje sobie sprawe lub zacznie szukać kolegów którym będzie dawać eq lub sprzedawać je razem z nimi. W dodatku chyba lepiej miec czasem kogoś kto Cie miłym głosem bedzie uspokajać na teamspeaku podczas gdy coś nie bedzie sie udawać, co nie kazdarku? Z reszta o czym my mówimy, skoro twoje znajomosci opierają się na internecie.

nie spamujcie, ma być spokoj bo nie widzi mi sie drugi raz tego samego tematu pisać.

Opublikowano

Masz racje, szukam GMki do wyruchania, najlepiej niech sie jakaś z Łodzi zgłosi, a teraz możesz wypierdzielać w podskokach kazdar, bo się tylko pogrążasz.

Mam jedną Administratorke, ale jedna nie wystarczy z takim czasem co Ona może poświęcić, a nie mam zamiaru dawać kolejnemu facetowi rangi, który oleje sobie sprawe lub zacznie szukać kolegów którym będzie dawać eq lub sprzedawać je razem z nimi. W dodatku chyba lepiej miec czasem kogoś kto Cie miłym głosem bedzie uspokajać na teamspeaku podczas gdy coś nie bedzie sie udawać, co nie kazdarku? Z reszta o czym my mówimy, skoro twoje znajomosci opierają się na internecie.

nie spamujcie, ma być spokoj bo nie widzi mi sie drugi raz tego samego tematu pisać.

Co racja to racja

Dziewczyny się bardziej angażują.

Jeszcze raz Polecam Panią Suchodolska

xxx

Opublikowano

Co racja to racja

Dziewczyny się bardziej angażują.

Jeszcze raz Polecam Panią Suchodolska

Aska ojciec się nada.Dobrze robi za kurwę pociągową xD

Opublikowano

Aska ojciec się nada.Dobrze robi za kurwę pociągową xD

Mam Ci Flourine przytoczyć historię  jak twoja matka szczeka na Pociągi?

xxx

Opublikowano

Polecam Juliette. Niezła dupcia i inteligenta też jest. A jak będzie trzeba to grafikę też zrobi.

Chyba, że szukacie kogoś z pisiorem to polecam KopajBanana.

9bylOWE.png

Opublikowano

Polecam Juliette. Niezła dupcia i inteligenta też jest. A jak będzie trzeba to grafikę też zrobi.

Chyba, że szukacie kogoś z pisiorem to polecam KopajBanana.

Ona jest już w teamie ;)

Opublikowano

Mam Ci Flourine przytoczyć historię  jak twoja matka szczeka na Pociągi?

Lol a myślałem,że to twoja tam stała słyszałem,że lubi pracować jako "podpociągowa".Lepiej nic mi nie przytaczaj bo za chwile usłyszymy historie z życia wzięte by asek pod tytułem "Komu opierdoliłem lachę"

Opublikowano

Cóż, prawda jest taka, że to kobiety są bardziej odpowiedzialne i ogarnięte. Niestety :P Więc nie dziwie się, że tego typu wybór :D

Ja się nie nadam bo ani nie jestem profesjonalna, a po dzisiejszej popijawie nie mam ładnego głosu i na pewno nie jestem już pleć piękna (przez około 8h) ;x

Ale życzę powodzenia i polecam współprace z tym Panem ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...