Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podstawowe słownictwo I:SS?

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może mi ktoś napisać podstawowe słownictwo w iss? jestem nowy i nie mam pojęcia :P, w raz z wytłumaczeniem oczywiście ;D

Opublikowano

Czyli o jakie rzeczy ci chodzi? Wątpie zeby cos takiego bylo. Nikt na chacie nie pisze to nie LOL :)

Chyba żę bardziej wytłumazysz o jakie ci chodzi

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

W warz nie stosuje się jakichś wyszukanych słów. Wszystko jednak zależy od ludzi z którymi się gra. U mnie w klanie używaliśmy skrótów i różnych odpowiedników angielskich do nazw miejsc. Dawało nam to bardzo łatwą komunikację i szybkie znalezienie wroga. Póki co nie jestem w stanie rozkminić o jakie wyrazy ci chodzi. Stanga? nie chodziło ci może o stanag? bo jeżeli tak to jest to magazynek do karabinów typu m4,m16, scar itp itd.

Jeżeli nie grałeś w Dayz/Warz to na pewno warto wiedzieć o pojęciach typu: loot i agrowanie zombiaków,

Loot- itemy gracza

agrowanie zombiaków- celowe ściąganie zombiaków w swoją stronę. 

Ogólnie takich wyrazów nie wypisuje się na czacie, bo tam się tylko pisze nick cheatera do zgłoszenia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...